TVS MANTELZORGWONINGEN

Comfortabel wonen onder het wakend oog van de jongere generatie?
Een mantelzorgwoning dicht bij een bestaande woning past bij veel hedendaagse ouderen welke kiezen voor een volgende fase in hun leven. En ook hoe de jongere generaties voor oudere familieleden willen zorgen: dichtbij en toch met maximale privacy. Een mantelzorgwoning respecteert de zorgwensen van meerdere generaties in één.

Daarom ziet u steeds meer mantelzorgwoningen/units. Ze worden voor verschillende doelen gebruikt, bijvoorbeeld om een (ouder) familielid of een familie- of gezinslid met een beperking dichtbij te kunnen huisvesten om zo optimale zorg te kunnen bieden. Vooral als er voor mantelzorgers niet voldoende plek in huis is, kan een mantelzorgwoning, aangrenzend aan het huis of op het erf, een perfecte oplossing bieden.

Maximale privacy en tegelijk de zekerheid dat uw naasten dichtbij zijn; dat is de unieke combinatie van een mantelzorgwoning/unit. Deze is eenvoudig te plaatsen, waardevast en kan ook weer weggehaald worden, mocht de mantelzorg niet langer nodig zijn. TVS levert woonunits van hoge kwaliteit. Ruimte, comfort en maximale keuzevrijheid zijn de belangrijkste eigenschappen van de units, die compleet en luxe zijn uitgerust. Volwaardig wonen voor een onbepaalde termijn. En de zekerheid dat zorg altijd dichtbij is, als het nodig is de klok rond.

Een mantelzorgwoning van TVS is de juiste zorg dichtbij met de maximale privacy!


Aanbieding

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak via onderstaande contactgegevens voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
TVS Units
Kerkweg 2
5374 CS Schaijk

Telefoon: 06-20891736 (Ton van Schaijk)
E-mail:
ton@tvs-units.nl
Website: www.tvs-mantelzorgwoningen.nl
Volg TVS Units ook op
Facebook.


Impressie van een aantal mogelijkheden.