TVS MANTELZORGWONINGEN

Comfortabel wonen onder het wakend oog van de jongere generatie? Een
mantelzorgwoning of -pre- mantelzorgwoning dicht bij een bestaande woning past bij veel hedendaagse ouderen welke kiezen voor een volgende fase in hun leven. En ook hoe de jongere generaties voor oudere familieleden willen zorgen: dichtbij en toch met maximale privacy. Een mantelzorgwoning respecteert de zorgwensen van meerdere generaties in één. Daarom ziet u steeds meer mantelzorgwoningen/units.

In een oriënterend gesprek komen vaak al de eerste schetsen op papier. Bij TVS hoort men graag of mensen zélf misschien ook al ideeën of suggesties hebben. Via gesprekken over indeling, eventuele aanpassingen, zorgmiddelen, inrichting en de afwerking (ook aan de buitenzijde) van de woning ontstaat er een helder beeld van de wensen en verlangens. Per slot van rekening dient een mantelzorgunit een volwaardige woning te zijn. Compleet, van alle gemakken voorzien en ingedeeld zoals ú dat wenst.

Daarom is de keuzevrijheid heel groot. Zo is de grootte van de woning flexibel. Deze is namelijk opgebouwd uit units van verschillende lengtes en breedtes die met elkaar verbonden kunnen worden. In gezamenlijk overleg met u wordt de totale oppervlakte en de indeling van de woning bepaald welke het beste bij u past. Wilt u bijvoorbeeld u zelf uitgezochte keuken ergens anders plaatsen, een grotere bad-/slaapkamer, een extra logeerkamertje dan kan dat want, een ‘standaard’ woning bestaat niet.
Immers zoveel mensen, zoveel wensen. Daar komt men u bij TVS graag aan tegemoet.

Omdat het voor u misschien moeilijk is om vanaf een tekening de toekomstige situatie voor zich te zien is het mogelijk om samen met u door de mantelzorgwoning in aanbouw rond te lopen om nog eventuele details te bepalen zoals bijvoorbeeld de precieze plek voor de stopcontacten. Bij TVS hecht men grote waarde aan betrokkenheid, zelfs als het om de details gaat zoals de stopcontacten.

De mantelzorgwoningen van TVS voldoen aan het Bouwbesluit voor tijdelijke huisvesting. Voor het plaatsen van een mantelzorgwoning is soms een vergunning nodig. De meeste gemeenten zijn flexibel in het verstrekken van deze benodigde vergunningen. Voor een -pre- mantelzorgwoning is wel een vergunning nodig.

Een mantelzorgwoning van TVS is de juiste zorg dichtbij met de maximale privacy!


Aanbieding

Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak via onderstaande contactgegevens voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
TVS Units
Kerkweg 2
5374 CS Schaijk

Telefoon: 06-20891736 (Ton van Schaijk)
E-mail:
ton@tvs-units.nl
Website: www.tvs-mantelzorgwoningen.nl
Volg TVS Units ook op
Facebook.