KUBUS BUITENPOST en DRACHTEN


KUBUS Buitenpost en Drachten is een klein administratiekantoor dat graag dicht bij de klant staat, één contactpersoon voor alle diensten.

KUBUS Buitenpost en Drachten beschikt over een jarenlange ervaring in diverse bedrijfstakken. Hierbij kunt u o.a. denken aan middenstanders, zzp’ers, transportondernemers, zorgondernemers en agrariërs.
Ook particuliere klanten zijn natuurlijk welkom!
Zij biedt een volwaardig dienstenpakket. 

Het kantoor is gekwalificeerd NOAB lid. Dit betekent dat ze deel uitmaakt van een selecte groep administratiekantoren die geselecteerd zijn op grond van geleverde kwaliteit en vakkennis.

De -fiscale- regelgeving wordt steeds complexer zowel zakelijk als particulier. KUBUS houdt de regelgeving bij om de consequenties daarvan te overzien. Hiermee kan ze haar klanten ontzorgen zodat zij daar geen slapeloze nachten van hoeven te hebben.

Doordat KUBUS Buitenpost met meerdere zelfstandige ondernemers samenwerkt kan ze als klein administratiekantoor de voordelen van een groot kantoor bieden zonder dat de klant hiervoor de prijs betaalt.

Als administratiekantoor is KUBUS Buitenpost u graag met haar expertise
van dienst.
Neem daarom gerust eens contact op voor een vrijblijvend gesprek op kantoor, bij u op het bedrijf of thuis. Onder het genot van een kop koffie doen we graag een passend voorstel.


Aanbieding

Particuliere klanten 25% korting op de aangifte inkomstenbelasting voor het eerste jaar.
Zakelijke klanten
10% korting op de boekhoudkundige werkzaamheden voor het eerste jaar.

Legitimatie LKGX voucher.

Contact
KUBUS Buitenpost en Drachten
Kuipersweg 74C
9285 SW Buitenpost


Telefoon:
0511-760000
E-mail:
buitenpost@kubus.nl
Website:
www.kubusbuitenpost.nl 
Volg KUBUS Buitenpost en Drachten ook op Facebook en Twitter.