REVOLT HOUSE & SCHIPPER HOUTBOUW

U bent op zoek naar een woning waarin u zo lang mogelijk kan blijven wonen. Een woning waarbij rekening wordt gehouden met lage energiekosten, uw gezondheid, wooncomfort en ook met de toekomstige generaties. Dan is wellicht een passief gebouwde woning iets voor u.

Daarom, welkom bij Revolt House, een concept van dé passief bouwer van het Noorden! Full-service woningbouw, van idee tot oplevering. Samen met u en de specialisten kostenbewust en duurzaam bouwen – Zeker weten!

Revolt House ontwikkeld en maakt in samenwerking met Schipper Houtbouw woningen voor elke levensfase en dus vanzelfsprekend ook levensloopbestendig. Door modulaire opbouw is een woning eenvoudig uit te breiden of te verkleinen. Een betaalbare woning voor de toekomst voor iedere en/of meerdere generaties (bijvoorbeeld een kangoeroewoning), met lage energielasten als bonus door passieve bouw waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste technieken in combinatie met hoogwaardige materialen.

Het doel is dat u als klant zoveel mogelijk wordt ontzorgt in uw keuze- en uitvoeringsproces. Van het verkrijgen van uw bouwvergunning tot de keuze in materialen tot de uiteindelijke oplevering. Daarom werken Revolt House en Schipper Houtbouw nauw samen met experts.

Naast passief gebouwde woningen biedt Schipper Houtbouw ook andere mogelijkheden in de houtbouw zoals bijvoorbeeld (passief gebouwde) vakantie-/recreatiewoningen.


Aanbieding
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?
Klik dan op onderstaande buttons voor het verkrijgen van meer informatie of voor het maken van een
gratis en vrijblijvend informatie-/adviesgesprek.

Contact
REVOLT HOUSE
Zernikelaan 19
9747 AA Groningen

Telefoon: 06-51406712

Contact
Schipper Houtbouw
James Cookstraat 51
7825 AX Emmen

Telefoon: 0591-729006