PREFABMAAT
Steeds meer mensen willen graag in hun woning blijven wonen, ook op hun oude dag en dat kan. Prefabmaat biedt dé oplossing om door middel van een uit-/aanbouw uw bestaande woning meer levensloopbestendig te maken of eventueel een mantelzorgwoning/chalet te bouwen in de tuin of op het erf van uw huidige woning.


Prefab uit-/aanbouwen en zorgwoningen/chalets zijn constructies die vooraf in de fabriek worden geproduceerd en vervolgens op locatie worden gemonteerd. Het grote voordeel van prefab bouwen is dat de elementen en wanden makkelijk te plaatsen zijn. Prefabmaat zorgt ervoor dat ze op de juiste plek worden gehesen en geplaatst. En nog een bijkomend voordeel is dat het bouwproces zeer snel verloopt. Dit bespaart veel tijd op de bouwplaats en u, als klant, ervaart daardoor minder overlast omdat u niet wekenlang vakmensen over de vloer en op het erf heeft.

Een houten uit-/aanbouw of zorgwoning/chalet hoeft niet volledig van hout gemaakt te zijn want er zijn allerlei opties. De basis is van hout, maar wordt aan de hand van uw wensen en behoeften verder uitgewerkt. De
wanden zijn gemaakt van houten balken en stijlen en worden uiteindelijk bekleed met isolatiemateriaal. Als afwerking
is er een mogelijkheid om deze te kunnen voorzien van OSB, gipsvezelplaat of een interieurplaat. De buitenafwerking kan zowel met hout, keralit als metselwerk. Daarbij opgemerkt dat metselwerk op locatie moet worden gedaan. Hout en keralit worden fabrieksmatig op de wanden aangebracht wat voor minder overlast zorgt.

Dus wilt u extra ruimte om uw huidige woning bijvoorbeeld meer levensloopbestendig maken, een compleet nieuwe woning of een mantelzorgwoning/chalet? Overweeg dan eens de vele mogelijkheden die prefab bouwen u kan bieden.

Zie hieronder voor een impressie.


Ja, prefab bouwen is sneller en eenvoudiger!

Aanbieding
Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is en wat de kosten zijn? Maak dan een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
Prefabmaat
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede

Telefoon: 085-0805345
E-mail:
hallo@prefabmaat.com
Website:
www.prefabmaat.com
Volg Prefabmaat ook op
Facebook en Instagram.