CONCURO MANTELZORGWONINGEN

Wanneer u heeft besloten om een mantelzorgwoning of unit te kopen komt er veel op u af. Om te beginnen de regelgeving, welke soort woning, aanpassingen en nog veel meer.

Bij Concuro begrijpt men dat een mantelzorgwoning geen dagelijkse aankoop is. Daarom adviseert en begeleidt men u graag over de aankoop van een mantelzorgwoning of zorgunit.
Ontzorgen vindt men erg belangrijk. Daarom heeft men een stappenplan om alles voor u zo overzichtelijk en begrijpelijk mogelijk te maken en te houden.

Kort samengevat.
U maakt een afspraak. Er volg een vrijblijvend advies-/informatiegesprek. U krijgt een duidelijke en overzichtelijke offerte en een 3d model van de woning. Dan volgt de productie en tenslotte het transport en de plaatsing. De woning is klaar voor gebruik.

Concuro heeft de nodige kennis en ervaring op het gebied van mantelzorgwoningen.
Daarbij is de visie om mantelzorgwoningen te bouwen die beter zijn dan de huidige woningen. Concuro wil dat bereiken door de meest recente innovaties uit de bouw te gebruiken. Continu het proces te
verbeteren om het gewenste resultaat te behalen. Dit alles in gezamenlijk overleg om voor u, als klant, een zo goed mogelijk duurzaam product te maken.

Écht ontzorgen doet u door vrijblijvend contact op te nemen met Concuro via onderstaande contactgegevens, want Concuro heeft niet alleen de kennis in huis om mantelzorgwoningen te realiseren maar ook om personen te adviseren en begeleiden van het aanvragen voor vergunningen tot aan het zorgbed toe. Dat is écht ontzorgen.

Aanbieding
Gratis advies-/vervolggesprek, gratis offerte en gratis aanpassing(en) tekening/plattegrond.

Contact
Concuro
Ambachtsweg 7
3771 MG Barneveld

Telefoon: 0342-489600 / 06-57444026
E-mail:
info@concuro.nl
Contactformulier: Klik hier.
Website:
https://concuro.nl


Van informatie en advies tot realisatie, transport en plaatsing.


Klik op de afbeelding om een zorgwoning brochure aanvragen.