CHALETBOUW HAVELTE

Bent u op zoek naar een chalet als permanente woning, tweede -
recreatie- woning of mantelzorgwoning? Bij Chaletbouw Havelte kunt u een chalet laten bouwen die geheel gebaseerd is op uw eigen wensen, behoeften en levensstijl want u heeft alle touwtjes in handen.

Er is keuze uit een aantal basis modellen, welke u kunt zien als een blank canvas die u helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo kunt u zelf de mate van luxe en comfort bepalen, zoals een extra slaapkamer, airco, een luxe keuken, een grote erker, extra leefruimte of een schuurtje/berging. Maar ook -aangepast- sanitair en het rolstoelvriendelijk maken (bredere deuren en aangepaste opgang) is mogelijk. De keuze is reuze!

Aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften bouwt men voor u een chalet op maat welke perfect bij u past. Door de vele mogelijkheden op het gebied van exterieur en interieur, kan men ervoor zorgen dat uw chalet echt als een thuis aanvoelt.

Wanneer u kiest voor Chaletbouw Havelte kiest u tevens voor professionaliteit en topkwaliteit. Men gebruikt enkel de beste bouw- en isolatie
materialen om zo een chalet te realiseren met lange levensduur en waar u, indien gewenst, permanent en vooral comfortabel kunt wonen.

Alle chalets worden met de hand gemaakt in eigen werkplaats, zodat u er van op aan kunt dat uw chalet met zorg en aandacht wordt gerealiseerd.

Bij Chaletbouw Havelte vindt men dat u waar en wanneer dan ook van uw chalet hoort te genieten. Daarom kunt u ervoor kiezen om uw chalet te laten transporteren naar uw gewenste plek. Naast het transport ontfermt men zich ook over het installeren van uw chalet. Tevens sluit men de benodigde leidingen voor u aan. Ja, u wordt van A tot Z ontzorgd.

Van realisatie tot plaatsing.


Aanbieding
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een
gratis adviesgesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
Chaletbouw Havelte
Nieuwe Ruiterweg 5
7971 PS Havelte

Telefoon: 0521-343773
E-mail:
info@chaletbouwhavelte.nl
Website:
www.chaletbouwhavelte.nl
Volg Chaletbouw Havelte ook op
Facebook en Instagram.