CHALETBOUW HAVELTE

Heeft u altijd al gedroomd van een eigen chalet? Bijvoorbeeld in Drenthe? Een chalet kan u helpen de hectiek van de maatschappij te ontvluchten. Daarom wilt natuurlijk een chalet helemaal naar eigen smaak, zodat het echt voelt als een thuis weg van huis.

Bij Chaletbouw Havelte kunt u een chalet laten bouwen die geheel gebaseerd is op uw eigen wensen en levensstijl want u heeft alle touwtjes in handen. Er is keuze uit een aantal basis modellen, welke u kunt zien als een blank canvas die u helemaal naar wens kunt samenstellen.

Zo kunt u zelf de mate van luxe en comfort bepalen, zoals een extra slaapkamer, een inbouwdouche, airco, een luxe keuken, een grote erker, extra leefruimte, een veranda of een schuurtje/berging. De keuze is reuze!

Aan de hand van uw persoonlijke wensen bouwt men voor u een chalet op maat welke perfect bij u past. Door de vele mogelijkheden op het gebied
van exterieur en interieur, kan men ervoor zorgen dat uw chalet echt als een tweede huis aanvoelt. Waar u ook voor kiest, uw droomchalet realiseren doet u bij Chaletbouw Havelte.

Wanneer u kiest voor Chaletbouw Havelte kiest u tevens voor professionaliteit en topkwaliteit. Men gebruikt enkel de beste bouw- en isolatie
materialen om zo een chalet te realiseren met lange levensduur en waar u, indien gewenst, permanent en vooral comfortabel kunt wonen.

Alle chalets worden met de hand gemaakt in eigen werkplaats, zodat u er van op aan kunt dat uw tweede -droom- huis met zorg en aandacht wordt gerealiseerd.

Aanbieding
Benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is? Maak dan een afspraak voor een
gratis adviesgesprek via onderstaande contactgegevens.

Van realisatie tot plaatsing.


Contact
Chaletbouw Havelte
Nieuwe Ruiterweg 5
7971 PS Havelte

Telefoon: 0521-343773
E-mail:
info@chaletbouwhavelte.nl
Website:
www.chaletbouwhavelte.nl
Volg Chaletbouw Havelte ook op
Facebook en Instagram.