D&P CHALETBOUW

Bent u op zoek naar een betaalbare chalet als tweede woning voor bijvoorbeeld op een recreatiepark of heeft u plannen om uw bestaande chalet te vervangen door een nieuwe luxere chalet? Kom dan eens langs bij D&P Chaletbouw.

D&P Chaletbouw heeft ruim 20 jaar ervaring in de chaletbouw en bouwt uw chalet naar eigen keuze. Alles is hand- en maatwerk. Dit biedt veel mogelijkheden. Luxe chalets die stuk voor stuk uitgebreid kunnen worden door de vele opties. Wilt u een schuurtje of veranda bij uw chalet, een chalet inclusief airco of een grote erker voor nog meer leefruimte? Of een luxe keuken? D&P Chaletbouw realiseert wat u in gedachten heeft en maakt daarbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen.

Benieuwd hoe het bouwen van uw droomchalet verloopt? Kom dan zelf kijken. Breng een bezoek aan D&P Chaletbouw. Ja, tijdens de bouw van uw eigen chalet bent u van harte welkom om de vorderingen van de bouw te komen bekijken.

En is uw chalet klaar? D&P Chaletbouw streeft ernaar om u 100% te ontzorgen. Daarom kunt u uw chalet laten bezorgen en installeren op
de gewenste locatie. En indien uw huidige stacaravan of chalet niet transport klaar staat, kan deze eerst van de (camping/park) worden weggehaald. Niets is D&P Chaletbouw te breed, te hoog of te lang. Voor het transport, het aansluiten en het weghalen/verplaatsen wordt met zeer erkende bedrijven, met vele jaren ervaring, samengewerkt.

Dus bent u op zoek naar een betaalbare chalet? Neem dan contact op met  D&P Chaletbouw in Geesbrug voor een goed
advies en de vele mogelijkheden.

Aanbieding
Gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Contact
D&P Chaletbouw
Handelsstraat 13
7917 RC Geesbrug

Telefoon: 0524-291113
E-mail
: info@denpchaletbouw.nl
Website:
www.denpchaletbouw.nl
Volg D&P Chaletbouw ook op Facebook en Instagram.


Van informatie en advies tot realisatie, transport en plaatsing.