MONTANA CHALETBOUW

Op uw verlanglijstje staat een nieuw recreatiechalet. Een heerlijk tweede huis, waarin u lekker kunt ontspannen en comfortabel kunt genieten van uw welverdiende rust en vrije tijd. Een gezellige blikvanger voor een weekendje weg of een langere periode in de bossen of bij het strand.

Montana Chaletbouw speelt optimaal in op uw specifieke wensen. Wilt u meer oppervlakte? Geen probleem! Men breidt de basis uit tot een groter chalet. Een woonlaag erop? Ook dit is mogelijk. En wilt u extra bergruimte? Uiteraard levert men ook een bijpassende berging, geheel in de stijl van het chalet.

Montana Chaletbouw bouwt de chalets ambachtelijk en met de degelijkheid, die o zo kenmerkend is voor de Veluwe. De chalets voldoen aan de allerhoogste eisen op gebied van comfort en veiligheid. U heeft van 2 jaar tot levenslang garantie op de gehele chalet.

Bij de bouw van de chalets staat optimaal comfort centraal en daarnaast ook duurzaamheid. Hoge isolatiewaarden reduceren uw energierekening tot een minimum. Een perfecte constructie garandeert een levenlang recreatiegenot.

Om de bouw van uw chalet te volgen bent u van harte uitgenodigd om een kijkje in de productiewerkplaats te komen nemen. Hier krijgt u een prima beeld van alle mogelijkheden en het vakmanschap waarmee de medewerkers hun werk doen. Belt u wel even van tevoren. Dan neemt men alle tijd voor u en staat de koffie klaar!

Aanbieding
Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button en een afspraak voor een
gratis kennismaking-/adviesgesprek.


Contact
Montana Chaletbouw
Riddererf 6
3861 PT Nijkerk
Telefoon: 085-0407609
Email: info@montanachalets.nl
Website: www.montanachalets.nl