BUNGALOWPARK WIGHENERHORST

Uniek gelegen, direct aan het natuurgebied van de Wijchense- en Hartense vennen, op steenworp afstand van Nijmegen vindt Bungalowpark Wighenerhorst.

Bungalowpark Wighenerhorst is een rustig, kleinschalig en ruim opgezet bungalowpark wat privacy garandeert. De verhuuraccommodaties zijn allemaal vrijstaand en liggen op grote kavels omgeven door veel groen. Er is geen grootschalig vermaak maar wel zijn er 2 buitenzwembaden (in juni, juli, augustus geopend) en een speeltuin.

Kenmerkend voor het park is een rustige en gemoedelijke sfeer. Dit maakt het verblijf met name zeer geliefd bij wandelaars, fietsers, natuurliefhebbers en rustzoekers.

Het natuurgebied van de Wijchense- en Hatertse vennen grenst direct aan de parkeerplaats. In dit gebied zijn prachtige wandel- en fietsroutes. Onderweg kunt u pauzeren voor een hapje en een drankje bij De Eikenhorst of St Walrick.

Direct naast het park bevindt zich de manege St.Frans, waar ook bowlingbanen zijn. Op een kleine 2 km ligt De Berendonck, een mooi zwemwater met verschillende strandjes en de mogelijkheid om te wakeboarden en waterskiën. Bij de Berendonck is ook de golfbaan Burggolf en sauna de Berendonck.

Alverna ligt op 1 km afstand en heeft een buurtsuper en verschillende eetgelegenheden. Vanaf het vakantiepark is het 3 km naar hartje centrum Wijchen. Wijchen is een erg gezellig dorp met veel winkeltjes en leuke terrasjes. En natuurlijk het kasteel. Nijmegen de oudste stad van Nederland ligt op 10 km afstand.

Kortom, Bungalowpark Wighenerhorst is een ideale stek voor een fijn verblijf. Daarom graag van harte welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de beschikbaarheid,
tarieven en reservering/boeking.


Contact
Bungalowpark Wighenerhorst
Wighenerhorst 105
6603 KH Wijchen

Telefoon: 024;6454567
E-mail
: info@bungalowparkwighenerhorst.nl
Website:
www.bungalowparkwighenerhorst.nl


Sfeer impressie Park en omgeving (klik hier voor meer afbeeldingen).