CHALETLEVERANCIER.NL

U bent op zoek naar een eigen recreatiewoning, bijvoorbeeld op een vakantiepark, om lekker te ontspannen en even bij te komen van de dagelijkse beslommeringen.

Maak dan eens kennis met de expertise in het ontwerpen en bouwen van de kostenefficiënte recreatiewoningen: chaletleverancier.nl. Chaletleverancier.nl richt zich bij het ontwerpen en bouwen van recreatiewoningen op duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde isolatiematerialen en technologieën om het energieverbruik te verminderen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit alles zonder concessies te doen aan het comfort en de leefbaarheid van de woningen.

Als klant heeft u een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om uw recreatiewoning uniek en origineel te maken. Of het nu gaat om het toevoegen van groene daken (wat ook nog eens de levensduur verlengd), gevels met verticale tuinen of het gebruik van duurzame materialen zoals hout of gerecyclede kunststoffen,
chaletleverancier.nl is er om u te helpen bij het realiseren van uw persoonlijke wensen voor uw woning.

Door gebruik te maken van prefabricage technologie, kan de bouwtijd drastisch worden vermindert en kunnen de installatiekosten worden
verlaagt, zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit van het eindproduct: uw eigen recreatiewoning.

Chaletleverancier.nl ontwikkelt uw originele woondromen graag samen met u. Want door dit samen te doen weet men echt zeker dat het chalet of de woning ook echt bij u past.


Aanbieding  
Bent u benieuwd naar wat allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande button om een afspraak de maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Chaletleverancier.nl
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle a/d IJssel

Telefoon: 085-2399099
E-mail:
info@chaletleverancier.nl
Website:
https://chaletleverancier.nl/


Zie hieronder voor een impressie.Klik op de afbeelding hiernaast om de brochure te downloaden.