SCHIPPER HOUTBOUW


Verblijven in uw eigen houten vakantiewoning, bijna te mooi om waar te zijn of een recreatiewoning op uw erf als zomerverblijf voor familie en gasten. Met een houten woning op maat van Schipper Houtbouw kan dit binnenkort realiteit zijn!

Bij Schipper werkt men middels een praktisch 5 stappenplan. Het begint met wat uw wensen zijn welke daarna tot leven worden gebracht op de tekentafel. Vanaf het allereerste idee tot aan de oplevering van uw houten recreatiewoning op maat of gastenverblijf staat men voor u klaar. De woning wordt volledig op maat gemaakt aan de hand van uw wensen. Door deze unieke manier van werken is uw houten recreatiewoning binnen zeer korte tijd klaar.

Schipper gebruikt bij de bouw duurzame houtsoorten, waaronder douglas, vuren, eiken en red cedar. U bepaalt zelf welke houtsoort en uitstraling u wilt toepassen bij uw houten huis. Schipper ontwerpt houtbouwen in verschillende stijlen, van landelijk tot modern, waardoor de woning perfect wordt afgestemd op uw wensen en ook nog eens  perfect past in de omgeving. Voor extra inspiratie biedt Schipper Houtbouw een gratis inspiratieboek.

Ja, Schipper Houtbouw is uw betrouwbare partner voor het ontwerpen en bouwen van een houten weekend- /vakantiehuis, gastenverblijf of andere
houten
bouwwerkenWant Schipper heeft meer dan 70 jaar ervaring op het gebied van houtbouw en het realiseren daarvan. Dankzij haar expertise is er altijd een hoogwaardig eindresultaat. Kwaliteit, duurzaamheid en professionaliteit zijn belangrijke waarden binnen het bedrijf. Ieder project wordt snel en deskundig opgeleverd. Daarom krijgt u ruim 10 jaar garantie op uw aankoop.
En denkt u nu dat er aan maatwerk een flink prijskaartje hangt? Bij Schipper bewijst men u graag het tegendeel.

Schipper Houtbouw is dé partner wanneer u zorgeloos en betaalbaar wilt bouwen in een zeer korte periode.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, de vele mogelijkheden en eventueel het maken van
gratis adviesgesprek.


Contact
Schipper Houtbouw
James Cookstraat 51
7825 AX Emmen

Telefoon: 0591-729006
E-mail:
info@schipperhout.nl
Website:
https://schipperhoutbouw.nl
Volg Schipper Houtbouw ook op
Facebook.


Impressie mogelijkheden/modellen.