REINA CHALETS

In uw chalet wilt u heerlijk genieten van vrije tijd, vakanties, familie en vrienden. Door de drukte en hectiek in onze samenleving samenleving krijgen we steeds meer behoefte aan rust, maar ook aan het gezellig samen zijn. Een chalet op een camping of vakantiepark is dan een mooie optie. Misschien heeft u ook al een chalet maar heeft deze z’n beste tijd gehad en is eigenlijk aan vervanging toe.

Reina Chalets bouwt geen standaard chalets maar levert maatwerk aan de hand van basismodellen. De basis is al gelegd vanuit kennis en vakmanschap, maar u personaliseert uw chalet aan de hand van uw persoonlijke wensen. Hierbij kunt u denken aan de kleur van het chalet, de materiaalkeuze, de indeling en de vorm van het chalet, maar u kunt uw wensen ook doorvoeren in  onder ander de keuken en de badkamer. Bij Reina Chalets
adviseert men u graag over de vele mogelijkheden.

Nu is vakantie vieren helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend. Omdat
vakantie voor iedereen de mogelijkheid moet bieden, om de accu weer op te laden, heeft Reina Chalets de mogelijkheid om een aantal aangepaste chalets
te leveren, zogeheten Miva chalets. Deze  zijn geschikt voor rolstoelgebruikers. Ze kenmerken zich onder andere door extra brede deuren, een aangepaste badkamer, een aangepaste keuken en eventueel bedden op verhoogde poten.

Ook heeft Reina Chalets een ruime ervaring in het beheren van vakantieparken. Daardoor kunnen ze u goed adviseren welke camping, vakantiepark maar ook welk chalet goed bij u past.

Reina Chalets heeft een uitgebreid netwerk van campings en vakantieparken met beschikbare vrije
plaatsen/kavels. Ook weet men vaak wat er op het betreffende park is toegestaan en welke mogelijkheden er zijn voor het plaatsen van een chalet.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Aanbieding
Klik dan op onderstaande button en kom langs voor een
gratis adviesgesprek.


Contact
Reina Chalets
Konneweg 6-b
3234 KG Tinte

Telefoon: 0181-727030 / 06-20360542 / 06-52825228
E-mail:
info@reinachalets.nl
Website:
www.reinachalets.nl
Volg Reina Chalets ook op
Facebook en Instagram.


Impressie mogelijkheden/modellen.