RECREATIEPARK TUSKEN DE MARREN

Tusken de Marren in Friesland is het ideale vakantiepark voor uw vakantie aan het water. Het park ligt aan het water van de Meine Sleat, wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Tusken de Marren betekent letterlijk ‘tussen de meren’ en dat klopt want het recreatiepark ligt in het hart van de Friese Meren.

Bijna alle vakantiehuizen op het park liggen direct aan het water en bieden een privé aanlegsteiger zodat u gemakkelijk met uw eigen of gehuurde boot kunt aanleggen of uw hengel kunt uitgooien. De eigen aanlegsteiger bij de bungalow aan het water maakt een vaar- of visvakantie in Friesland extra aangenaam. Dé ideale bestemming dus voor liefhebbers van water, natuur en watersport.

De vrijstaande woningen (voor 2 tot 14 personen) bieden ook een ruime tuin. Van binnen is uw vakantiehuis uitermate stijlvol en luxe ingericht met onder andere een zit- en eethoek, badkamer, flatscreen televisie, gratis WiFi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. U kunt uw vakantiehuis aan het water zelfs met privé wellness boeken. Na een dagje varen, vissen, fietsen of wandelen heerlijk tot rust komen in uw buitenspa of sauna, héérlijk toch?
Naast deze luxe en comfort biedt het park nog meer
faciliteiten.

Omdat het park centraal gelegen is kunt u ontzettend veel ondernemen, zowel op het water als op het land. Ontdek de wateren rondom Tusken de Marren met de motorboot, roeiboot of sloep. Of ontdek het Friese vasteland met de unieke Nationaal parken De Alde Feanen en Lauwersmeer. Ook de 11 steden zijn een bezoek waard. Daarnaast zijn er veel wandel- en fiets mogelijkheden.

Kortom, recreatiepark Tusken de Marren is dé locatie voor een vakantie aan het water en biedt voor elk wat wils.
Daarom graag van harte welkom!


Aanbieding
Klik op ondertaande button voor de
last minute korting bij Tusken de Marren of voor reserveren/boeken op de Zoek & Boek button.


Contact
Parkadres
Recreatiepark Tusken de Marren
Ljouwerterdyk 63
8491 ML Akkrum

Postadres
Recreatiepark Tusken de Marren
Meinesleatwei 22
8491 MK Akkrum

Telefoon: 085-8880520
E-mail:
info@tuskendemarren.nl
Website:
www.tuskendemarren.nl
Volg R
ecreatiepark Tusken de Marren ook op Facebook en Instagram.