RENT TO ENJOY

RENT TO ENJOY is meer vakantie.

Luxe verblijven op het water voor 2 tot 4 personen. U verblijft op een schitterend schiereilandje gelegen bij Jachthaven de Vrijheid in Warns.
Slapen op heerlijke bedden, ’s ochtends een duik nemen vanaf uw eigen terras, koffie drinken op uw privédek, genieten van het prachtige uitzicht, koken in de fijne keuken, borrelen in de avondzon, eindeloos napraten over wéér een geweldige dag op een Houseboat …
Dat is al genieten op zich, maar om uw verblijf op de Houseboat écht onvergetelijk te maken zijn er vele extra’s te boeken zoals:

Enjoy cycling: Op de fiets met uw E-bike door de mooie Friese omgeving
   doet uw haren wapperen en ogen verbazen. Zeker weten dat Friesland u
   verrast!

Enjoy boating: Via Rent to Enjoy huurt u eenvoudig een mooie sloep of
   pontonboot. Zet uw koers uit en ontdek hoe Friesland er uitziet vanaf het
   water. Onderweg genoeg picknickplekken of gezellige terrasjes!


Naast een viertal houseboaten zijn er ook nog een tweetal Glamtainers te huur. Ook deze containers zijn geschikt voor 2 of 4 personen en staan eveneens op een mooi schiereilandje grenzend aan het terrein van de jachthaven. Het is een prachtig duurzaam concept van oude zeecontainers, die volledig zijn verbouwd en gestyled tot perfecte studio’s. Met een kingsize bed en luxe badkamer. Met een eigen keuken en een privéterras. En het uitzicht, dat is fenomenaal. De grote raampartij maakt dat u extra veel ziet. But, no worries! De plek waar de Glamtainers staan is lekker privé.


Dus, bet u toe aan vakantie? Maar dan wel eentje die anders is dan anders? Verras uzelf met een heerlijk verblijf in een van de originele accommodaties van RENT TO ENJOY.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, beschikbaarheid en boeking.


Contact
RENT TO ENJOY
Correspondentieadres
Dammenseweg 47G
8723 CM Koudum

Telefoon: 06-42861953
E-mail:
info@renttoenjoy.nl
Website: www.renttoenjoy.nl/
Volg RENT TO ENJOY ook op
Facebook.


Zie hieronder voor een sfeer impressie.