VAN DEN BERG CHALET TOTAAL

Bent u op zoek naar een tweede woning of is uw huidige chalet/stacaravan aan vervanging toe?
Van den Berg Chalet Totaal is de specialist en het meest complete chalet- & stacaravancentrum van Nederland. Chalet Totaal biedt een ruim assortiment dat te bezichtigen is in 2 overdekte Experience center, Burgh-Haamstede en Gilze-Rijen waar u het gehele jaar welkom bent. Veel bestaande modellen zijn uit voorraad, dus snel leverbaar.

Ook heeft u bij Van den Berg Chalet Totaal de mogelijkheid om een chalet op maat, naar uw eigen wensen, te laten bouwen en in te richten. Om de keuze voor u makkelijker te maken heeft Chalet Totaal al basismodellen met hun eigen specificatie samen gesteld. U gaat aan de slag met één van de adviseurs om uw wensen in kaart te brengen om deze vervolgens te vertalen naar een ontwerp. En om het helemaal af te maken kunt u van binnen en van buiten alles zelf samenstellen. Er wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige en duurzame materialen.
Een chalet op maat van Chalet Totaal is de ultieme uitkomst voor een tweede huis.

Wanneer uw chalet klaar en is en tot in detail is uitgewerkt wordt deze onder begeleiding getransporteerd naar de door u gewenste locatie.
Om u volledig te ontzorgen zal Chalet Totaal het chalet plaatsen en waterpas stellen zodat u direct kan gaan genieten van uw droomchalet.

Zo ziet u, voor een chalet of stacaravan en allerhande accessoires als terrassen, opstappen en luxe tuinhuizen moet u bij Van den Berg Chalet Totaal zijn.
Waar anders?

Hieronder ziet u in de slider een aantal voorbeelden afgebeeld.

Aanbieding
Een warm ontvangst met een lekker bakje koffie/thee en natuurlijk een goed adviesgesprek.

Contact
Van den Berg Chalet Totaal BV
Vestiging Gilze-Rijen
Akkerstraat 32
5126 PJ Gilze-Rijen

Telefoon: 0161–763523

Vestiging Burgh-Haamstede
Bouwmansweg 18
4326 SC Noordwelle / Burgh-Haamstede

Telefoon: 0111–652211

E-mail:
info@chalettotaal.nl
Website:
www.chalettotaal.nl
Volg Van den Berg Chalet Totaal BV ook op Facebook, Twitter en Instagram.


Impressie.