DE LEISTERT RECREATIEPARK

Er even lekker tussenuit met z’n tweeën, als gezin, de familie of vriendengroep. Helemaal tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap in een prachtige omgeving. Laat u verrassen door de Leistert, hét recreatiepark in Nederland voor iedereen. Het park is geschikt voor een kort en langer verblijf.

Er is een enorm aanbod in mooie verblijfsaccommodatiesklaar om ontdekt te worden!

Van avontuurlijke kamperen tot overnachten in een compleet ingerichte safaritent of verblijven in een sfeervolle bungalow van topniveau. Ervaar bijvoorbeeld ruimte en luxe in de Limburgse vakantieboerderijen of de strakke, modern vormgegeven vakantiebungalows. Voor iedereen wat wils en gegarandeerd een heerlijk verblijf!

De Leistert is gelegen in het hart van Midden Limburg, tussen de Peel en de Maas. Dit park biedt alles, maar dan ook écht alles, voor een heerlijk verblijf. Het vakantiegevoel straalt er tijdens alle jaargetijden vanaf. Het park heeft veel faciliteiten zodat vervelen haast onmogelijk is!

Ook voor eten en drinken hoeft u het park niet te verlaten.
Lekker genieten op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn of een lokaal speciaal biertje met een proefplankje bomvol lekkernijen. À la carte dineren in een sfeervol restaurant of eenvoudig een hartige snack, alle voorzieningen zijn aanwezig op Recreatiepark de Leistert.

Op de Plaza van het park is een supermarkt met een compleet assortiment aan boodschappen en andere artikelen. Het is ook goed om te weten dat de supermarkt voorzien is van een pin-automaat.

De natuurrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen zelfs vanuit het park. Wanneer u geen eigen fiets heeft meegebracht kunt u deze huren. Ook kunt u een museum of andere attractie bezoeken. Er zijn volop
mogelijkheden in de regio voor jong, oud en groepen.

’s Avonds geniet u van de zonsondergang op het overdekte terras. 
Ja, de Leistert voldoet aan alle criteria voor een heerlijke verblijf voor iedereen, zoals beloofd!


Aanbieding(en)
Klik op onderstaande button en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vindt u de actuele last minutes aanbiedingen, kortingen en arrangementen.


Contact
de Leistert recreatiepark
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel

Telefoon: 0475-493030
E-mail:
 info@leistert.nl
Website: www.leistert.nl
Volg de Leistert recreatiepark ook op Facebook en Instagram.