Blokhut A7

Veel mensen blijven in eigen land recreëren. Daarbij wil men natuurlijk ook genieten van een stukje comfort. Misschien bent u op dit moment in het bezit van een oude stacaravan die eigenlijk aan vervanging toe is of heeft optie op een stukje grond op een -recreatie- park.
Wellicht is het dan eens tijd om een bezoek te brengen aan de showroom van Blokhut A7. Deze is gemakkelijk, snel en eenvoudig voor iedereen te bereiken via de A7 (vlakbij Groningen). Een bezoek is zeker de moeite waard om inspiratie op te doen en om gratis en vrijblijvend advies te krijgen.

Blokhut A7 is specialist in maatwerk en realiseert bouwwensen door deze te vertalen naar een persoonlijk ontwerp waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw wensen, behoeften en budget.
Tot in het kleinste detail wordt uw chalet geheel vrijblijvend op papier uitgewerkt.
Er wordt gewerkt met hoogwaardige en duurzame materialen wat niet alleen een lange levensduur maar ook een comfortabele en prettige leefomgeving garandeert.
Door hoge isolatiewaardes na te streven en
gebruik te maken van de meest recente -verwarmings- technieken zijn de chalets van Blokhut A7 zeer energie zuinig.

De chalets worden geheel in eigen fabriek geproduceerd.
En om u compleet te ontzorgen worden alle materialen met eigen transport geleverd. U kunt het chalet zelf bouwen/monteren of dit laten doen door een team van ervaren specialisten zodat u zelf nergens omkijken naar heeft.

Ook voor aanverwante bouwmaterialen, zoals dakshingles, dakpanprofielen, dakgoten, ramen, deuren, hardhouten balken, scharnieren en impregneermiddel kunt u bij Blokhut A7 terecht. Door alle onderdelen zelf te leveren kunnen de kosten laag worden gehouden. 

Aanbieding
Geheel
vrijblijvend uitwerken van uw wensen op papier.

Contact
BlokhutA7 BV
De Rietlanden 8
9828 PX Oostwold (Groningen)

Telefoon: 050-2400020
E-mail:
info@blokhuta7.nl
Website:
www.blokhuta7.nl
Volg Blokhut A7 ook op
Facebook.


Zie hieronder voor diverse mogelijkheden en realisatie.