DRENTHE TOURS


Drenthe Tours is een enthousiaste reisorganisatie die reizen verzorgt in binnen- en buitenland. Voor een geslaagde dagtocht, schoolreis of een langere vakantie met de bus naar de zon of sneeuw bent u bij Drenthe Tours aan het juiste adres.


Drenthe Tours beschikt over een groot aantal luxe en bijzondere bussen en touringcars die worden bestuurd door bekwame chauffeurs. Of u nu in een luxe en comfortabele touringcar een meerdaagse busreis gaat maken of een bijzondere bus wilt voor een feest of dagtocht, bij Drenthe Tours zijn wij u graag van dienst. U kunt zelfs de spelersbus van FC Groningen of FC Emmen huren via Drenthe Tours.


De touringcars hebben een capaciteit variërend van 30 tot 90 personen en zijn van alle gemakken voorzien. Zo reist u comfortabel en veilig naar uw bestemming.


Tevens beschikt Drenthe Tours over een liftbus, deze beschikt over een lift waarmee mensen met een rolstoel de bus in gebracht kunnen worden. De normale banken kunnen gemakkelijk verwijderd worden, zodat de rolstoelen in de touringcar kunnen staan. Ook mensen die moeilijk ter been zijn, maar wel in een gewone stoel zitten, kunnen met de lift naar boven.


Waarom Drenthe Tours?

Veilig en schone touringcars

Ruim 20 jaar ervaring in busreizen

Vriendelijke en optimale service

Comfortabel op reis

Altijd voordelige prijzen

Korte routes, opstappen alleen in Noord Nederland


Aanbieding
1 gratis consumptie per persoon in de bus bij een meerdaagse reis.


Contact

Drenthe Tours
A.H.G. Fokkerstraat 31
9403 AP Assen

Telefoon: 0592-409905
E-mail:
info@drenthetours.nl
Website:
www.drenthetours.nl
Volg Drenthe Tours ook op Twitter.Zie hieronder voor een sfeer impressie.