CORTENZA BOUW

Een recreatiewoning is bij uitstek de plek om te ontspannen en de drukte van alledag los te laten. Daarom is het belangrijk om bij de realisatie van een nieuwe recreatiewoning te zorgen voor een optimaal leefcomfort en ook de nodige luxe.

De maatwerk recreatiewoningen van Cortenza kennen een optimale afwerking en zijn standaard voorzien van een luxueuze opleverstaat. Omdat de -prefab-  recreatiewoningen op maat  worden gebouwd, zijn de mogelijkheden vrijwel onbegrensd zonder de hoge kwaliteitsstandaard, die Cortenza kenmerkt, los te laten.

En om uw prachtig afgewerkte recreatiewoning optimaal tot zijn recht  te laten komen en helemaal in balans te laten zijn met de omgeving wordt hier bij Cortenza al tijdens de ontwerpfase goed over nagedacht. Men zorgt  ervoor dat het ontwerp uitstekend past bij de nabije omgeving en eventueel al bestaande recreatiewoningen. Een prefab recreatiewoning van Cortenza is een besliste meerwaarde voor de omgeving.

Cortenza gaat voor kwaliteit die generaties meegaat, met respect voor de natuur en een vleugje nuchterheid. Daarom wordt een Cortenza recreatie-
woning vakkundig gebouwd in eigen werkplaats. Er wordt gekozen voor de hoogste isolatiewaarde, duurzame verwarming- en koelmethodieken en zo duurzaam mogelijk materiaal. Ook het productieproces is zo slim ingericht dat er minimaal materiaal wordt verspilt. En dankzij de prefab productie is er een minimale transportbeweging nodig. Hierdoor is de overlast tijdens de realisatieperiode minimaal. Ook is de recreatiewoning dankzij het modulaire principe eenvoudig te herplaatsen.

Ja, slim, duurzaam en flexibel recreëren doet u met Cortenza.
Bouw met Cortenza, bouw met overtuiging!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een afspraak van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Cortenza Bouw
Wencopperweg 72
3771 PP Barneveld

Telefoon: 06-37181291
E-mail:
geert@cortenza.nl
Website:
https://cortenza.nl