BRC CHALETBOUW

Wilt u graag een mooie recreatiechalet om even lekker tot rust te komen van de beslommeringen van alle dag of bent u misschien op zoek naar een chalet ter vervanging van uw huidige stacaravan/chalet?

Dan bent u bij BRC Chaletbouw aan het juiste adres. BRC realiseert voor u het droomchalet op maat. Men kan u vele verschillende modellen en mogelijkheden bieden want het chalet wordt volledig ontworpen en gebouwd in eigen fabriek.

In de fabriek werkt een professioneel team van vakspecialisten met  uitsluitend hoogwaardige materialen en merkproducten welke borg staan voor de hoogste kwaliteit. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan EPDM dakafwerking met KOMO keurmerk, onderhoudsvriendelijke kunststof vinylplus gevelbekleding, HR ++ dubbelglas, houtnerf kunststof kozijnen (met draai/kiepsysteem), een luxe compleet ingerichte keuken en badkamer met toilet. Dat betekend jarenlang genieten van uw droomchalet.

En wanneer u wilt, kan uw energiezuinige chalet zelfs van een sedumdak en zonnepanelen worden voorzien. Milieuvriendelijk en extra warmte-/geluidsisolerend. Daarbij verhoogd het ook nog eens de levensduur van uw dak.


Voor de overdracht van uw maatwerkchalet wordt ook veel aandacht besteed aan het schoon opleveren.
Nu is uw chalet klaar, dus genieten maar!

Vraag via onderstaande contactgegevens naar vele de mogelijkheden of kom op afspraak eens langs in de 2000
grote werkplaats/showroom in Marknesse waar de koffie voor u klaar staat.

Aanbieding
Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

Van idee, naar tekening, naar impressie, naar prachtig chalet!


Contact
BRC chaletbouw
Oudeweg 32
8316 AC Marknesse

Telefoon: 06-14699035
E-mail:
info@brc-chaletbouw.nl
Website:
https://brcchaletbouw.nl/
Volg BRC chaletbouw ook op Facebook en Instagram.


Zie hieronder voor diverse mogelijkheden en realisatie.