SCHIPPER HOUTBOUW

Bent u op zoek naar een tuinhuis, een kapschuur, een houten garage, een schuur of een ander houten bouwwerk op maat? Voor alles op het gebied van houtbouw op maat bent u bij Schipper Houtbouw aan het juiste adres zelfs voor een houten woning of
recreatiewoning. Want kiest u voor Schipper dan kiest voor professionaliteit, kwaliteit, duurzaamheid en meer dan 70 jaar ervaring.

Ruimte wordt door iedereen anders gebruikt. Een garage bijvoorbeeld wordt gebruikt om auto(‘s) en fietsen in te plaatsen maar wordt daarnaast ook vaak als werkplaats of opbergplaats gebruikt. Omdat elk doel weer een ander formaat en indeling vraagt is maatwerk  oplossing.

Populair is bijvoorbeeld een combinatie van een garage of extra bergruimte met een overkapping. Dan is een kapschuur op maat van Schipper een ideale oplossing want een kapschuur kan ook met een open gedeelte worden gemaakt waarbij de buitenwanden gedeeltelijk ontbreken. Zo heeft u onderdak voor uw auto en/of fietsen, extra ruimte om te klussen of spullen op te slaan en gezelligheid in de vorm van een overdekt terras.

En wat te denken van een houten passief gebouwde woning. Comfortabel, gezond en goed voor het milieu dus ook voor de komende generaties.

Schipper bouwt op maat, in elke gewenste uitvoering, niet alleen in landelijke maar ook in moderne stijl. Gepotdekseld of strak dus. De mogelijkheden op het gebied van houtbouw zijn eindeloos. De vakmensen van Schipper realiseren dus gegarandeerd uw tuinhuis, kapschuur, houten garage, schuur of ander houten bouwwerk naar wens. Daarbij wordt gebruik gemaakt van duurzame houtsoorten zoals douglas, eiken, vuren en red cedar om een lange levensduur te garanderen. En denkt u nu dat er aan maatwerk een flink prijskaartje hangt? Bij Schipper bewijst men u graag het tegendeel.

Schipper Houtbouw is dé partner wanneer u zorgeloos en betaalbaar wilt bouwen in een zeer korte periode.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie, de vele mogelijkheden en eventueel het maken van
gratis adviesgesprek.


Contact
Schipper Houtbouw
James Cookstraat 51
7825 AX Emmen

Telefoon: 0591-729006
E-mail:
info@schipperhout.nl
Website:
https://schipperhoutbouw.nl
Volg Schipper Houtbouw ook op
Facebook.