PREFABMAAT

Steeds meer mensen willen graag in hun woning blijven wonen, ook op hun oude dag en dat kan. Prefabmaat biedt dé oplossing om uw bestaande woning meer levensloopbestendig te maken en wel door middel van prefab bouw.


Het realiseren van een uit- of aanbouw aan huis levert veel extra leefruimte op. Dit kan ideaal zijn voor een grotere woonkamer of een grotere keuken maar ook voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer en een mooie comfortabele badkamer op de begane grond.

Prefab uit-/aanbouwen zijn constructies die vooraf in de fabriek worden geproduceerd en vervolgens op locatie worden gemonteerd. Het grote voordeel van prefab aanbouwen is dat ze makkelijk te plaatsen zijn. Prefabmaat zorgt ervoor dat ze op de juiste plek worden gehesen. En nog een bijkomend voordeel is dat
het bouwproces zeer snel verloopt. Dit bespaart veel tijd op de bouwplaats en u, als klant, ervaart daardoor minder overlast omdat u niet wekenlang vakmensen over de vloer en op het
erf heeft.

Een houten aanbouw hoeft niet volledig van hout gemaakt te zijn, er zijn allerlei opties om het skelet van de uit-/aanbouw aan de binnen- en buitenkant te ontwerpen. De basis is van hout, maar wordt aan de hand van uw wensen en behoeften verder uitgewerkt. De wanden zijn gemaakt van houten balken en stijlen en worden uiteindelijk bekleed met isolatiemateriaal en als afwerking is er een mogelijkheid om deze te kunnen voorzien van OSB, gipsvezelplaat of een interieurplaat. De buitenafwerking kan zowel met hout, keralit als metselwerk. Daarbij opgemerkt dat metselwerk op locatie moet worden gedaan. Hout en keralit worden fabrieksmatig op de wanden aangebracht wat voor minder overlast zorgt.

Dus wilt u meer ruimte of wilt u uw huidige woning meer levensloopbestendig maken? Overweeg dan eens de vele mogelijkheden die prefab bouw u kan bieden.

Zie hieronder voor een impressie.


Ja, een prefab uit- of aanbouw laten plaatsen is sneller en eenvoudiger!

Aanbieding
Wilt u weten wat de diverse mogelijkheden en kosten zijn? Maak dan een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
Prefabmaat
Ariënsplein 1
7511 JX Enschede

Telefoon: 085-0805345
E-mail:
hallo@prefabmaat.com
Website:
www.prefabmaat.com
Volg Prefabmaat ook op
Facebook en Instagram.