KUNSTHANDEL & KUNSTUITLEEN VEENSTRA

Kunsthandel & Kunstuitleen Veenstra is al ruim 45 jaar gevestigd in het centrum van Drachten en is een begrip in het Noorden van het land.

 
Een origineel kunstwerk aan de wand is dé manier om uw woning of bedrijfsruimte aan te kleden. Er is kunst in alle soorten en maten en naar ieders smaak. Kunst kan zelfs een investering zijn. Daarom heeft Kunsthandel & Kunstuitleen Veenstra heeft een enorme collectie met de meest uiteenlopende kunstwerken in huis.

In 45 jaar is een indrukwekkende collectie opgebouwd van kunstwerken in allerlei stijlen. U kan bij ons terecht voor kunst in iedere prijsklasse. Onze collectie wordt bovendien regelmatig aangevuld met actuele werken. Naast kunst voor aan de wand hebben wij ook beelden en glaswerk.

 

Een groot deel van onze collectie is online te bekijken via onze website door onder 'kunstuitleen' te klikken op 'collectie' of  (klik hier). De gehele collectie is zowel te koop als te huur. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze winkel, waar u de collectie in alle rust kan bekijken. Wij adviseren u graag.


Daarnaast beschikt Veenstra over een ambachtelijke lijstenmakerij waar inlijstingen worden verzorgt. Wij leveren meer dan duizend soorten lijsten. Daarbij heeft u bij ons keuze uit honderden verschillende passe-partouts en alle mogelijke soorten glas. Mooie kunst hoort in een mooie lijst.
Naast inlijstingen verzorgen wij ook restauratiewerkzaamheden aan zowel lijsten als kunstwerken.


Kunsthandel & Kunstuitleen Veenstra staat voor prachtige producten en goede service.

 

Aanbieding
Korting 10% op kunstaankoop en inlijstingen op vertoon van LKGX voucher.

Contact

Kunsthandel & Kunstuitleen Veenstra  

Moleneind NZ 22

9203 ZP  Drachten

Ook bereikbaar via de achterzijde, Parkeren op "de Markt"


Telefoon: 0512-513223

Fax: 0512- 542198

E-mail:info@kunstuitleen-veenstra.nl
Website:
www.kunstuitleen-veenstra.nl

Kunsthandel & Kunstuitleen Veenstra is aangesloten bij  branchevereniging Art & Frame.