CHALETLEVERANCIER.NL

Wanneer u op bent zoek bent naar een recreatiewoning of overweegt een pre- mantelzorgwoning aan te schaffen dan is een goed advies en een goede begeleiding belangrijk, want het gaat vaak om een kostbare investering waar u graag lang van wilt genieten.

Maak dan eens kennis met de expertise in het ontwerpen en bouwen van de kostenefficiënte recreatie- en mantelzorgwoningen: chaletleverancier.nl
Chaletleverancier.nl
richt zich bij het ontwerpen en bouwen van woningen op duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde isolatiematerialen en technologieën om het energieverbruik te verminderen en de ecologische voetafdruk te verkleinen. Dit alles zonder concessies te doen aan het comfort en de leefbaarheid van de woningen.

Als klant heeft u een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden om uw recreatiewoning uniek en origineel te maken. Of het nu gaat om het toevoegen van groene daken (wat ook nog eens de levensduur verlengd), gevels met verticale tuinen of het gebruik van duurzame materialen zoals hout of gerecyclede kunststoffen,
chaletleverancier.nl is er om u te helpen bij het realiseren van uw persoonlijke wensen voor uw woning. En bij een mantelzorgwoning kunt u daarbij ook nog denken aan aangepast sanitair/badkamer en het rolstoel/rollator vriendelijk maken.

Door gebruik te maken van prefabricage technologie, kan de bouwtijd drastisch worden vermindert en kunnen de installatiekosten worden verlaagt, zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit van het eindproduct.

Chaletleverancier.nl ontwikkelt en begeleid u om uw woonwensen te realiseren. Samen met u. Want door dit samen te doen weet men echt zeker dat het chalet of de woning ook echt bij u past en voldoet aan uw wensen en behoeften.


Aanbieding  
Bent u benieuwd naar wat allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande button om een afspraak de maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Chaletleverancier.nl
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle a/d IJssel

Telefoon: 085-2399099
E-mail:
info@chaletleverancier.nl
Website:
https://chaletleverancier.nl/


Zie hieronder voor een impressieKlik op de afbeelding hiernaast om de brochure te downloaden.