WOONGENOTONLINE

Bent u opzoek naar een duurzame houten woning om te gebruiken als Mantelzorg woning, Tuin-kantoor of Reguliere Woning, Woongenotonline kan hem voor u realiseren.

Meestal zijn er standaard woningen die niet volledig aan uw wensen
en behoeften voldoen waarbij u kunt denken aan de indeling en/of afwerkingen. Bij Woongenotonline kunt u daar zelf in kiezen.

Onder aan de pagina ziet u een fractie van de mogelijkheden. Naast de Mantelzorgwoningen die vrij indeelbaar zijn werkt Woongenotonline ook met het Cube Concept. Dit zijn modulaire units die kant en klaar geleverd worden. Natuurlijk is hierbij de indeling ook vrij te bepalen. Deze units zijn perfect om tijdelijk of permanent neer te zetten, u kunt er zo veel aan elkaar koppelen als u wilt.

Woongenotonline verzorgt het hele traject als u dat wilt, van ontwerp, vergunning tot het moment dat u de sleutel overhandigt krijgt. Woongenotonline werkt met drie duidelijke fases om het zo gemakkelijk mogelijk voor u te maken.

     Fase 1 - Prijsvorming en haalbaarheid
     Fase 2 - Vergunningstraject en technische uitwerking
     Fase 3 - Uitvoering

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of de prijs ontvangen mail dan naar het onderstaande email-adres. Het eerste gesprek zal een vrijblijvend gesprek zijn, en kan bij Woongenotonline op kantoor of online.

Alle woningen zijn in het Prefab houtskelet systeem ook als Passiefhuis uit te voeren met een Rc-waarde van 8,5. Hierdoor zit u er zelfs op de koudste dagen warm bij zonder veel te hoeven verwarmen.

Wanneer u dus de aankoop van een Mantelzorg woning, Tuin-kantoor of Reguliere Woning overweegt, neem dan eens contact op met Woongenotonline.


Aanbieding
Eerste gesprek
vrijblijvend.

Contact
Woongenotonline
Dennenstraat 1
7844 LG Veenoord Drenthe

Telefoon: 06-15825870
E-mail:
woongenotonline@gmail.com


Impressie mogelijkheden.