ANDERS AUTOTECHNIEK

Autoaanpassingen kunnen uw leven een stuk aangenamer maken. De firma Anders Autotechniek in Den Haag helpt u om zo lang mogelijk zelfstandig mobiel te zijn.

Anders autotechniek kan alle mogelijke aanpassingen maken voor personen met een beperking of handicap voor -dagelijks- autogebruik. Veel voorkomende aanpassingen zijn bijvoorbeeld een volledige handbediening van de auto of het aanpassen van de autostoel. Maar ook uitschuiftredes en opstapjes, liften, kniegas of takels behoren tot de mogelijkheden. Uw auto wordt gevormd tot de ideale aangepaste auto zodat u de auto, geheel naar uw wensen kunt bedienen.

Ook wanneer u rolstoel afhankelijk bent kent Anders autotechniek een aantal goede oplossingen zoals bijvoorbeeld de knielauto (een auto die aan de achterkant zakt), of een model met een lange oprijplaat, waardoor de auto niet verlaagd hoeft te worden. Deze autoaanpassingen kunnen bijna in elk type bestelbus worden gerealiseerd. De mogelijkheid om met uw rolstoel overal naartoe te gaan, geeft uw leven meer vrijheid.

Wanneer u een scootmobiel heeft is het handig om te weten er aanpassingen mogelijk zijn om u scootmobiel te vervoeren in uw eigen auto. Ook hier kan Anders Autotechniek u van dienst zijn.

Dit is slechts een kleine greep uit de vele tientallen mogelijkheden om zo lang mogelijk mobiel te blijven. En wanneer u geen beperking of handicap heeft maar toch de een af andere aanpassing wilt realiseren zoals bijvoorbeeld een stoel naar achteren verplaatsen of verhogen, armsteunen, -stoel-verwarming o.i.d. ook dan bent u natuurlijk aan het juiste adres bij Anders autotechniek. Kijk op de website welke opties er allemaal zijn en denkt u dat uw oplossing hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Voor iedereen wordt door Anders Autotechniek naar een passende oplossing gezocht waarbij rekening wordt gehouden met de persoonlijke wensen, situatie en budget.

Aanbieding
Bij aanpassingen van boven de € 5.000,00 neemt Anders Autotechniek
de kosten voor de RDW keuring voor haar rekening.

Contact
Anders Autotechniek
Mangaanstraat 58
2544 DW Den Haag

Telefoon: 070-3290161
Fax: 070-3292284
E-mail:
info@anders-auto.nl
Website:
www.anders-auto.nl