MONTANA CHALETBOUW

Op uw verlanglijstje staat een nieuw recreatiechalet. Een heerlijk tweede huis, waarin u lekker kunt ontspannen en comfortabel kunt genieten van uw welverdiende rust en vrije tijd. Of u verleent mantelzorg en u bent op zoek naar een zorgwoning omdat u graag wilt dat degene die u verzorgt comfortabel woont.

Montana Chaletbouw speelt optimaal in op uw specifieke wensen. Wilt u meer oppervlakte? Geen probleem! Men breidt de basis uit tot een groter chalet. Een woonlaag erop? Ook dit is mogelijk. Wilt u extra bergruimte? Uiteraard levert men ook een bijpassende berging, geheel in de stijl van het chalet. En wilt u een mantelzorgwoning/chalet die volledig op persoonlijke wensen en behoeften kan worden aangepast? Ook dat is bij Montana mogelijk.

Montana Chaletbouw heeft jarenlange ervaring en adviseert en begeleid u daarom graag bij het zoeken naar het best passende recreatiechalet/zorgwoning en de eventuele uitbereidingen/aanpassingen. Men bouwt de chalets ambachtelijk en met de degelijkheid, die o zo kenmerkend is voor de Veluwe. De chalets voldoen aan de allerhoogste eisen op gebied van comfort en veiligheid. U heeft van 2 jaar tot levenslang garantie op de gehele chalet.

Bij de bouw van de chalets/zorgwoningen staat optimaal comfort centraal en daarnaast ook duurzaamheid. Hoge isolatiewaarden reduceren uw energierekening tot een minimum. Een perfecte constructie garandeert een levenlang woongenot.

Om de bouw van uw chalet/zorgwoning te volgen bent u van harte uitgenodigd om een kijkje in de productiewerkplaats te komen  nemen.
Hier krijgt u een prima beeld van alle mogelijkheden en het vakmanschap waarmee de medewerkers hun werk doen. Belt u wel even van tevoren. Dan neemt men alle tijd voor u en staat de koffie klaar!

Aanbieding
Benieuwd naar de mogelijkheden? Klik dan op onderstaande button en een afspraak voor een
gratis kennismaking-/adviesgesprek.


Contact
Montana Chaletbouw
Riddererf 6
3861 PT Nijkerk

Telefoon: 085-0407609
Email:
info@montanachalets.nl
Website: www.montanachalets.nl