MONTANA CHALETBOUW

Als u mantelzorg verleent, wilt u toch graag dat degene die u verzorgt comfortabel woont nietwaar? Een mantelzorgwoning kan hierin voorzien, vaak dichtbij, in eigen tuin of op eigen erf.

Een mantelzorgwoning van Montana voorziet in de woonbehoeften voor mantelzorgverlening. Flexibel, comfortabel en naar wens te passen. Op basis van uw wensen en behoeften verzorgt Montana het ontwerp en de productie. Hierdoor wordt een unieke mantelzorgwoning opgelevert welke geheel op maat en aangepast is aan uw persoonlijke situatie. U zit dus niet vast aan een standaard ontwerp.

De Rijksoverheid heeft regels opgesteld met betrekking tot de plaatsing van mantelzorgwoningen. In de meeste situaties is een omgevingsvergunning (bouwvergunning) niet meer nodig zolang de betrokken familie/mantelzorger aan kan tonen dat er sprake is van mantelzorg. Vervalt de mantelzorg (bijvoorbeeld door overlijden van de bewoner(s), dan vervalt ook de regelgeving m.b.t. de mantelzorgwoning. In overleg kan dan aan de woning/chalet een andere bestemming worden gegeven.

Montana Chaletbouw heeft al jarenlang ervaring in het bouwen van mantelzorgwoningen/chalets. Daarom ontzorgen zij u graag met het realiseren en plaatsen hiervan omdat u dan als mantelzorger zo aangenaam mogelijk tijd kan geven aan uw dierbaren.

Dus wanneer u mantelzorg verleent of mantelzorg nodig heeft kies dan voor een mantelzorgwoning/chalet in eigen tuin of op eigen erf.

Aanbieding
Bent u geïnteresseerd? Klik dan op onderstaande button en een afspraak voor een
gratis kennismaking-/adviesgesprek.


Contact
Montana Chaletbouw
Riddererf 6
3861 PT Nijkerk

Telefoon: 085-0407609
Email:
info@montanachalets.nl
Website: www.montanachalets.nl