VROEGOP CHALETBOUW

Bent u op zoek naar een matelzorgwoning/chalet?
Veel van de chalets van Vroegop Chaletbouw in Burgh-Haamstede kunnen ook als mantelzorgwoning/chalet worden gebruikt omdat ze geschikt voor permanente bewoning.

Door diverse ontwikkelingen en de vergrijzing van de maatschappij krijgen steeds meer personen te maken met de een of andere vorm van mantelzorg.
Mantelzorg betekent niet meer en niet minder dan: belangeloos zorgen voor een dierbare. Toch betekend deze zorg vaak een behoorlijke extra belasting. Om deze te verminderen kan er worden overwogen om een mantelzorgwoning/chalet te realiseren op het erf van de persoon die zorg nodig heeft of de persoon die de zorg verleent.
Voordelen van een zorgwoning/chalet zijn bijvoorbeeld: het kunnen blijven wonen in de vertrouwde omgeving; geen onnodige reistijd; zorg die altijd dichtbij is; sociale omgang met familieleden/vrienden en privacy.

Vroegop Chaletbouw bouwt al ruim 40 jaar in Zeeland de mooiste chalets. Met hun jarenlange ervaring en eigen productie zorgen zij ervoor dat uw chalet op velerlei manieren gemaakt en aangepast kan worden om u een zo aangenaam mogelijk woongevoel te geven. Zo wordt uw chalet een plaats waar u meer dan graag wilt zijn.

Bij Vroegop Chaletbouw realiseert men zich als geen ander dat de aankoop van een zorgwoning/chalet zeer bijzonder is en daarom ook veel aandacht en zorg verdient. Samen met u bekijkt en bespreekt men met u uw wensen en mogelijkheden. En mogelijkheden zijn er veel. Van eenvoudige standaardmodellen tot diverse hoekmodellen en extra grote modellen.  Ja, alles is maatwerk op hoog niveau met een eindresultaat welk geheel naar uw wens en behoeften is.

U maakt uw woning/chalet compleet met bijvoorbeeld een passende toegang/oploop, onderaftimmering of een schuurtje. Vroegop Chaletbouw helpt u ook graag hierbij, zodat u kunt genieten van een optimale woonbeleving. Denk ook eens aan bijpassende zonwering of een mooie bijpassende veranda. Er zijn allerlei opties en varianten mogelijk.
Bezoek daarom eens het showterrein waar u in alle rust een groot aanbod van verschillende showmodellen kunt bezichtigen en bekijk welke aanpassingen mogelijk zijn. Daarnaast geeft men u graag een kijkje in de fabriek, zodat u zelf kunt zien en ervaren met welke passie het team aan een chalet werkt.


Ja, een Vroegop Chalets is steeds weer genieten van een optimaal wooncomfort!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Vroegop Chaletbouw
De Roterij 1
4328 BB Burgh-Haamstede

Telefoon: 0111-653372
E-mail:
info@vroegopbv.nl
Website:
https://vroegopbv.nl/chalets
Volg Vroegop Chaletbouw ook op
Facebook.