CHALETLEVERANCIER.NL

Gemiddeld worden we in Nederland steeds ouder en de kans dat we met de een of andere vorm van mantelzorg te maken krijgen wordt daardoor steeds groter. Of u wordt mantelzorger of u zal misschien zelf mantelzorg nodig hebben.

De taak als mantelzorger verricht u natuurlijk met liefde maar toch is deze vaak een extra belasting voor lange tijd. Denk bijvoorbeeld alleen maar aan het tijdrovende op en neer te reizen, soms een aantal keren per dag. Om u en de mantelzorger te ontlasten kan een mantelzorgwoning uitkomst bieden. Weet u wat mantelzorgwonig is?

Een mantelzorgwoning wordt bijvoorbeeld bij of aan uw eigen huis gebouwd. De woning staat op het terrein van uw eigen huis, waardoor de mantelzorger niet continu aan het heen en weer reizen is. Dit bespaart tijd en geeft daarom zowel u als de persoon die zorg verleent meer rust. Een mantelzorgwoning kan ook op het erf worden geplaatst van de mantelzorger.

Een mantelzorgwoning is een goed en snel alternatief in vergelijking met een vaak tijdrovende en dure verbouw van een bestaande woning. Maak daarom eens kennis met de expertise in het ontwerpen en bouwen van kostenefficiënte mantelzorgwoningen: chaletleverancier.nl.
Chaletleverancier.nl
richt zich bij het ontwerpen en bouwen van mantelzorgwoningen op duurzaamheid. Er wordt gebruik gemaakt van geavanceerde isolatiematerialen en technologieën om het energieverbruik te verminderen. Dit alles zonder concessies te doen aan het comfort en de leefbaarheid van de woning.

Als klant heeft u een breed scala aan mogelijkheden om uw mantelzorgwoning aan te passen aan uw persoonlijke wensen en behoeften. Door gebruik te maken van prefabricage technologie, kan de bouwtijd drastisch worden vermindert zonder dat er concessies worden gedaan aan de kwaliteit.

Chaletleverancier.nl ontwikkelt uw mantelzorgwoning graag samen met u. Want door dit samen te doen weet men echt zeker dat de woning ook echt bij u past en voldoet aan uw wensen en behoeften.


Aanbieding  
Bent u benieuwd naar wat allemaal mogelijk is? Klik dan op onderstaande button om een afspraak de maken voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.

BUTTON

Contact
Chaletleverancier.nl
Fascinatio Boulevard 522
2909 VA Capelle a/d IJssel

Telefoon: 085-2399099
E-mail:
info@chaletleverancier.nl
Website:
https://chaletleverancier.nl/


Zie hieronder voor een impressie.Klik op de afbeelding hiernaast om de brochure te downloaden.