KAYNAD B.V.

Kaynad biedt modulaire mantelzorgwoningen/units die geproduceerd worden op basis van uw wensen en behoeften, waarbij rekening wordt gehouden met de beschikbare ruimte. Daarbij ligt de focus ook om een diepe verbinding met de natuur te bevorderen.

Mantelzorgwoningen zijn ideaal voor diegenen die hun zorgverlener dichtbij willen hebben. Een uitstekende keuze dus voor families die bijvoorbeeld hun bejaarde ouders in de buurt willen houden, met respect voor ieders eigen ruimte.

Bij Kaynad begrijpt men dat uw privéruimte een plek van comfort en rust moet zijn. Men luistert daarom naar uw wensen en behoeften. Daarna ontwerpen deskundige architecten de woning met het doel om ervoor te zorgen dat de woning/unit precies overeenkomt met uw droombeeld.
Per slot van rekening is elke situatie immers uniek.

Duurzaam bouwen staat centraal in elke fase van het bouwproces. Zo wordt er een sterke nadruk gelegd op de keuze van duurzame bouw-materialen, modulaire bouw en ook om aan de nieuwste isolatienormen te voldoen wat goed is voor het milieu.  

Bij Kaynad worden mantelzorgwoningen met aandacht voor detail in eigen fabriek vervaardigd via een geoptimaliseerd productieproces. Met behulp
van prefab bouw wordt het aantal transportbewegingen tot een minimum beperkt waardoor we uw ecologische voetafdruk en die van Kaynad verkleinen.

Door het snelle productieproces kunnen de woningen na voltooiing in de fabriek worden vervoerd en op de gewenste locatie worden geplaatst. Op deze manier wordt onnodige bouwhinder en geluidsoverlast vermeden en wordt de flexibiliteit geboden om de woning, indien nodig, na de zorgperiode te kunnen verplaatsen.


Met mantelzorgwoningen van Kaynad bent u verzekerd van duurzaamheid, kwaliteit, comfort en gemak.
Ervaar de rust en stilte in uw eigen 
-woon- ruimte.


Aanbieding
Maak een afspraak voor een
gratis en vrijblijvend advies-/informatiegesprek via onderstaande contactgegevens.

Contact
KAYNAD B.V.
Graafschap Hornelaan 118 D
6004 HT Weert

Telefoon: 0495-230098
E-mail:
info@kaynad.com
Website:
www.kaynad.com
Volg KAYNAD B.V. ook op
Facebook en Instagram.


Zie hieronder voor een impressie.