OOSTHUIS PREFAB WONINGEN

Een mantelzorg woning bouwen voor uw zorgbehoevende geliefde of familielid? Naast uw woning in uw tuin, buitengebied of op een andere locatie? Oosthuis kan voor u een kwalitatieve mantelzorgwoning op maat bouwen die voldoet aan al uw wensen, behoeften en aan het bouwbesluit.

Een mantelzorgwoning biedt meerdere voordelen: zo bespaart u tijd; kunt u verbeterde en snelle zorg verlenen; heeft u geen lange wachtlijsten of hoge kosten voor thuiszorg of verpleging; u woont dicht bij elkaar maar heeft toch privacy en de zorgbehoevende(n) blijven zelfstandig wonen. Mantelzorgwoningen zijn volledig aanpasbaar aan uw persoonlijke omstandigheden.

Bij Oosthuis kunt u kiezen uit verschillende soorten duurzame mantel-zorgwoningen en ook mantelzorgchalets. Is het de bedoeling om de woning in de achtertuin of op het erf te plaatsen. Woont u in een buurt of een groene omgeving. Bij het zoeken naar een geschikte zorgwoning of zorgchalet is ook de vormgeving vaak een belangrijk aspect. Daarom adviseert en begeleid men u bij Oosthuis graag tijdens het hele proces van ontwerp, productie tot plaatsing.

Wellicht is er nu nog geen sprake van mantelzorg maar bent u op zoek naar een meer levensloop-bestendige woning of wil u de mogelijkheid bieden om uw familielid of kennis een eigen plek te geven wanneer deze hulpbehoevend gaat worden. In deze situaties kan een pre-mantelzorgwoning een passende oplossing bieden. Ook pre-mantelzorgwoningen worden op maat en naar wens gemaakt. Let wel, dat in tegenstelling tot een mantelzorgwoning voor een pre-mantelzorgwoning vaak wel een vergunning nodig is.


Benieuwd naar de mogelijkheden?

Aanbieding
Klik op onderstaande button om een afspraak te maken voor een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek of om langs te komen in de fabriekshal met showroom.


Contact
Oosthuis prefab woningen
Innovatieweg 19
7007CD Doetinchem

Telefoon: 0314-216048
E-mail:
info@oosthuis.nl
Website:
https://www.oosthuis.nl
Volg Oosthuis prefab woningen ook op
Facebook en Instagram.