THUIS AAN HUIS

In Nederland worden we gemiddeld steeds ouder. Daardoor zal er steeds meer een beroep moeten worden gedaan op mantelzorg. Voor degene die zorg nodig heeft is het wenselijk om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen in de eigen vertrouwde omgeving.

Dankzij een -mantelzorg- woning aan huis kan dit worden gerealiseerd. Door het plaatsen van een zorgwoning of zorgunit wordt de privacy van beide partijen gehandhaafd, maar is de zorg en gezelligheid niet ver weg.

Omdat geen situatie gelijk is, is er vaak sprake van maatwerk. Thuis aan Huis is gespecialiseerd in ontwerpen en produceren van
duurzame zorgwoningen welke van alle gemakken zijn voorzien. Met een zorgwoning op maat geniet u van optimaal wooncomfort die geheel aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften.
Zo voelt uw zorgwoning écht als uw thuis en bent u zelfstandig maar toch niet alleen.

Naast zorgwoningen levert en produceert Thuis aan Huis ook zorgunits.
Een zorgunit (wmo unit) is een bad- en/of slaapkamer die aan een bestaand huis kan worden geplaatst. Hierdoor hoeft u bijvoorbeeld niet meer te traplopen. De uitstraling van de zorgunit kan  worden aangepast aan de bestaande bouwstijl van het huis. Hierdoor wordt de unit één geheel met de bestaande woning. Ook een zorgunit kan volledig naar persoonlijke wensen en behoeften worden ontworpen en ingericht.

Verhuizen naar een aangepaste woning of zorgappartement hoeft niet meer.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan via onderstaand contactgegevens een afspraak voor een
adviesgesprek.

Omdat Thuis aan Huis zelf woningen en units produceert is er voor iedere portemonnee een passende oplossing en kunnen de woningen of units binnen acceptabele tijd worden geplaatst 
(in heel Nederland).

Thuis aan Huis voor semi permanente huisvesting voor zorg en wonen.

 


Aanbieding
Gratis advies-/vervolggesprek, gratis offerte en gratis aanpassing 1e tekening/plattegrond.

Contact
Thuis aan Huis
Vaartveld 17
4704 SE Roosendaal

Telefoon: 085-8884200
E-mail:
info@thuisaanhuis.com
Website:
www.thuisaanhuis.com
Volg Thuis aan Huis ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie.