THUIS AAN HUIS

Omdat u of uw partner mantelzorg nodig heeft komt u wellicht voor de keuze te staan om te verhuizen naar een zorginstelling, indien ruimte beschikbaar. Een goed alternatief kan in deze situatie ook een -mantel- zorgwoning of zorgunit zijn.
Bij het maken van een weloverwogen keuze is het van belang goed advies te krijgen.

Afhankelijk van uw situatie en mogelijkheden kunt u kiezen voor bijvoorbeeld een vrijstaande zorgwoning of een zorgunit.

Een
zorgwoning is een complete woning met woonkamer, keuken, badkamer en een of meerdere slaapkamers. De woning kan geheel naar uw persoonlijke wensen en behoeften worden ingedeeld en ingericht. Omdat de woning gelijkvloers is behoort traplopen tot het verleden. Door het toepassen van bredere deuren kan de woning eenvoudig rolstoeltoegankelijk worden gemaakt. Met een -mantel - zorgwoning is zorg dichtbij, wordt de privacy van beide partijen gehandhaafd en is gezelligheid niet ver weg.

Een andere optie is een zorgunit (wmo unit). Ideaal wanneer u te maken heeft met een wat beperkte ruimte. Dit is een aangepaste bad- en/of
slaapkamer die aan een bestaand huis kan worden geplaatst zodat u bijvoorbeeld niet meer hoeft te traplopen. De uitstraling van de zorgunit kan  worden aangepast aan de bestaande bouwstijl van het huis.
Hierdoor wordt de unit één geheel met de bestaande woning. Ook een zorgunit kan volledig naar persoonlijke wensen en behoeften worden ontworpen en ingericht.

Daarnaast  bestaat de mogelijkheid om een zorgwoning te huren of een tweedehands zorgunit te kopen.

Heeft u hulp nodig bij het maken van de juiste keuze?
Bij Thuis aan Huis heeft u één aanspreekpunt en één adviseur die samen met u kijkt naar de beste en meest passende woonoplossing en die u begeleid en graag helpt bij het aanvragen van de benodigde vergunning(en) en/of mantelzorgverklaring.
Omdat Thuis aan Huis zelf woningen en units produceert kunnen de woningen of units binnen acceptabele tijd worden geplaatst 
(in heel Nederland).

Thuis aan Huis voor semi permanente huisvesting voor zorg en wonen.

 


Aanbieding
Gratis advies-/vervolggesprek, gratis offerte en gratis aanpassing 1e tekening/plattegrond.

Contact
Thuis aan Huis
Vaartveld 17
4704 SE Roosendaal

Telefoon: 085-8884200
E-mail:
info@thuisaanhuis.com
Website:
www.thuisaanhuis.com

Volg Thuis aan Huis ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie.