AABS BOUW- EN TIMMERBEDRIJF

AABS is een echt allround, middelgroot, bouwbedrijf waar kwaliteit voorop staat tijdens alle fases van het bouwproces. AABS kiest er daarom bewust voor om niet te groot te worden wat voor u als opdrachtgever duidelijke voordelen oplevert zoals korte lijnen, een goed persoonlijk contact, grote flexibiliteit en een betrouwbaar advies.

Wilt u verbouwen? U kunt het zo gek niet verzinnen of AABS kan het voor u realiseren. Een aan- of uitbouw voor bijvoorbeeld een extra slaapkamer en/of grotere (aangepaste) badkamer om uw woning meer levensloop-bestendig te maken, een andere keuken, kantoor, hobbyruimte, serre, dakkapel, garage of zelfs een schuur naar (extra) woonruimte. Al deze verbouwingen en nog veel meer kan AABS voor u uitvoeren.

Een verbouwing is vaak een groot project waarbij veel geregeld moet worden en waar u het liefst zo weinig mogelijk van merkt. AABS kan u zoveel mogelijk zorgen uit handen nemen oftewel ontzorgen. Vanaf de tekening tot aan de oplevering, er wordt zoveel mogelijk voor u geregeld. Door goede contacten tussen u als klant, de architect en onderaannemers wordt uw verbouwing een project waar u nog jarenlang plezier van zult hebben.

Ook bij nieuwbouw van een (levensloopbestendige) woning of eventueel mantelzorgwoning komen veel dingen kijken. Van het zoeken van een architect tot de aannemer die voor u de woning gaat bouwen. Ook hierbij en tijdens de bouw begeleid AABS u graag. Tijdens het hele traject worden nauwe contacten onderhouden met de onderaannemers waardoor ervoor wordt gezorgd zoveel mogelijk vertragingen te voorkomen.

Door regionaal te werken en met vaste onderaannemers staat AABS figuurlijk dicht bij u als klant.

Aanbieding
Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor verbouw of nieuwbouw? Klik dan op onderstaande button voor het maken van een
gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
AABS Bouw- en Timmerbedrijf
Meerweg 12
9482 TE Tynaarlo

Telefoonnummer: 0592-544840
E-mail: 
 info@aabsbouw.nl
Website:
https://www.aabsbouw.nl
Volg AABS Bouw- en Timmerbedrijf ook op
Facebook.


Impressie van enkele gerealiseerde projecten.