ESCOOTERNOORD

Gemakkelijk en snel van A naar B reizen kan met een Etalian elektrische scooter. Etalian elektrische scooters zijn comfortabel en elegant met een knipoog naar de jaren vijftig en zestig. Met zijn retro uiterlijk bent u met de Etalian een opvallende verschijning in het verkeer.

U kunt uw Etalian nog comfortabeler en completer maken door deze uit te breiden, aan te passen en te stylen naar uw eigen wensen en eisen.

Stijlvol, hip én vooral milieuvriendelijk want de Etalian rijdt namelijk volledig elektrisch, dus stil en geen uitlaatgassen zoals de conventionele scooters.
Hierdoor geniet ontspannen en comfortabel, zittend op de buddyseat van de scooter, van het ruisen van de wind en de geluiden van de vogels en natuur om u heen.

Kwaliteit en veiligheid staan hoog in het vaandel bij de Etalian. Koopt u een Etalian, dan weet u zeker dat u een goede investering doet. De scooter is niet alleen trendy maar ook van uitstekende kwaliteit. Zo zijn kabels weggewerkt, carrosseriedelen afgedekt en is de Etalian zowel
voor als achter uitgevoerd met hydraulisch bediende en geventileerde
schijfremmen. Verder is de scooter voorzien van A-merk accu(s) met overbelasting - beveiliging en is uitgerust met instelbare schokbrekers. Dit in combinatie met een lange wielbasis zorgt voor een uiterst stabiele wegligging, ook op hobbelige wegen.

Service staat bij Escooternoord hoog in het vaandel. Vanuit eigen werkplaats verzorgt Escooternoord de aftersales, onderhoud en garantie afhandeling.
Hierdoor kunt u nog langer zorgeloos rond rijden op uw eigen stijlvolle Etalian.

De Etalian is leverbaar als snor- of bromscooter, 25 of 45 km/h.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele prijzen (door scrollen naar scooterassortiment).


Contact

Escooternoord
Harspit 15
9288 DC Kootstertille


Showroom (op afspraak)
Zoom 15-a
9231 DX Surhuisterveen

Telefoon: 0512-361981 / 06-16150045
E-mail: info@escootersnoord.nl 
Website / Webshop:
https://escootersnoord.nl/