MASTENBROEK BOUW

Heeft u plannen om uw woning of appartement te verbouwen, bijvoorbeeld uw keuken en/of kamer? Een open keuken, meer daglicht, een fijne werkplek of een hoger plafond: Er zijn enorm veel kleine verbouwingen die uw keuken, kamer of woonkamer er compleet anders uit kunnen laten zien. En bent u helemaal uitgekeken op het design van uw huidige badkamer? Is uw huidige badkamer oud, niet meer van deze tijd of niet meer uw stijl? Een renovatie van uw badkamer of soms kleine aanpassingen kunnen wonderen doen.

Of u kiest ervoor om uw woning meer
levensloopbestendig te maken waarbij u kunt denken aan een rollator vriendelijke woon- en keukenruimte en aan een veiliger badkamer. Bijvoorbeeld een badkamer met een inloopdouche, een thermostaatkraan, een zitplek in de uw douche, voldoende grip en houvast, stroeve vloeren en ruimte onder de wastafel.

Wellicht biedt uw bestaande woning/appartement meer mogelijkheden dan u denkt en daarom heeft u een goed en kundig advies nodig met daarnaast een goede begeleiding.

U kunt uw woning immers pas echt optimaal gebruiken, als deze volledig voldoet aan uw wensen. Muren plaatsen of juist weghalen zorgen er bijvoorbeeld voor dat u kamers met het juiste formaat kunt gebruiken. Voorzetmuren plaatsen en isoleren, muren (ver)plaatsen, plafonds vernieuwen om leidingwerk uit het zicht te halen, stroompunten verleggen. Ja, er is veel mogelijk om uw wooncomfort te vergroten waarbij natuurlijk rekening wordt gehouden met uw persoonlijke woonwensen.

Welke wens u ook heeft, klein of groot, Mastenbroek Bouw komt altijd bij u langs om de klus te bekijken. Want waar Mastenbroek is, is een oplossing. Er wordt naar u wensen geluisterd en men denkt graag met u mee zodat voor een passende oplossing kan worden gezorgd. U krijgt advies op maat en u heeft altijd één aanspreekpunt. En omdat iedere klant uniek is, volstaat een standaard offerte niet en ontvangt u een passende offerte op maat.

Dus heef u bouw-/verbouwplannen? Mastenbroek is een veelzijdig (ver)bouw en klusbedrijf met ruime ervaring en oog voor detail welke u kunt inschakelen voor al uw klussen. Het juiste adres voor een kleine verbouwing of totaalrenovatie want Mastenbroek is van alle markten thuis.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie het maken van afspraak voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Mastenbroek Bouw
Delft Zuid-Holland

Telefoon: 06-11372451
E-mail:
info@mastenbroek-bouw.nl
Website:
https://www.mastenbroek-bouw.nl
Volg
Mastenbroek Bouw ook op Facebook en Instagram.