MOLENAAR

Badderen, douchen en uw persoonlijke verzorging doet u allemaal in de badkamer. Een badkamer is dus onmisbaar in een huis. Helaas zijn de meeste badkamers alles behalve veilig. Gladde tegels, hoge badranden of hoge douche instap zorgen vaak voor ongelukkige valpartijen. Maar hoe maakt u van uw badkamer een veilige en bijzondere badkamer? En hoe laat u de badkamer bij uw woonstijl passen?

Niemand zit immers te wachten op een grote en ingrijpende badkamerrenovatieDaarom biedt Molenaar de mogelijkheid om vaak al binnen 1 dag, zonder rotzooi en zonder zorgen uw badkamer aan te passen in een comfortabele veilige inloopdouche op de plek van de oude douche of het bad. Molenaar ontzorgt u in het volledige proces van advies, inmeting, bestelling, onderdelen, montage, afvoer, materialen en schoonmaak.

Sinds 2009 is Molenaar specialist in Comfort sanitair met onder ander als ideaal mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Molenaar gelooft in
specialisme, service en persoonlijk advies op maat. Door de focus op comfort sanitair kan Molenaar een breed product aanbieden en inspelen op ieders wensen en financiële situatie. En omdat gebruik wordt gemaakt van een eigen vakkundige montagedienst kan de beste service worden garandeert en meer maatwerk/mogelijkheden.
 
Zo komt ontspannen en veilig douchen voor iedereen binnen handbereik.
Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? 

Aanbieding
Klik op onderstaand button en maak een afspraak voor een persoonlijk,
 gratis en geheel vrijblijvend, adviesgesprek aan huis.


Contact

Molenaar
Draaiing 4
8072 TC Nunspeet

Telefoon: 0341-232300
E-mail:
info@molenaar.nl
Website:
www.molenaar.nl
Klik hier om het gratis inspiratiemagazine aan te vragen vol informatie, oplossingen en ideeën voor veilig douchen.