HJC-ONTRUIMINGEN

Verhuizen is vaak een stressvolle aangelegenheid. HJC-ontruimingen helpt u graag ontzorgen. Grote verhuizingen, kleine verhuizingen, van het noorden naar het zuiden of van het oosten naar het westen van het land, al is het een straat verderop, dan bent u bij HJC op het juiste adres.
HJC-ontruimingen heeft ervaring en zorgt voor een snelle en professionele afhandeling van uw verhuizing/ontruiming. En wanneer u weinig tijd heeft of uw gezondheid het niet meer toe laat dan kunt u zelfs kiezen voor full-service wat betekend dat HJC de volledige verhuizing/ontruiming voor zijn rekening neemt.

HJC-ontruimingen beschikt over een flexibel inzetbaar team verhuizers met eigen verhuiswagens zodat uw inboedel vakkundig wordt verhuist naar een andere woning of zorginstelling. Naast verhuizingen, ontruimingen en schoonmaak is HJC ook slotenspecialist (slotenservice) en kan ontzorgen op administratief gebied.

En wanneer u uw inboedel of een gedeelte daarvan tijdelijk moet opslaan is dat ook geen probleem. Bij HJC is voor al uw (waardevolle) spullen een plaats voor korte en langere tijd. Omdat er per kubieke meter ruimte wordt berekend betaald u voor uw opslag nooit te veel.

Gaat u verhuizen of moet u verhuizen?
Maak dan een afspraak met HJC-ontruimingen.
Samen met u wordt gekeken naar de mogelijkheden hoe uw verhuizing gaat plaatsvinden. Op basis daarvan wordt dan een passende offerte gemaakt.
HJC zorgt ervoor dat uw woning leeg en schoon wordt opgeleverd!

Aanbieding
Professioneel advies en begeleiding tegen een scherp tarief

Contact
HJC ontruimingen
De Klok 20-18
8401 CM Gorredijk

 

Telefoon: 06-24104320
E-mail: info@hjc-ontruimingen.nl
Website: www.hjc-ontruimingen.nl
Volg HJC-ontruimingen ook op Facebook.