DE DRIESPRONG VERHUUR EN MINICAMPING

Op ongeveer 2 kilometer van Domburg en op slechts 400 meter van het mooie Noordduinstrand vindt u de rustige en gezellige camping en verhuur De Driesprong.

De autovrije camping heeft  25 ruime campingplaatsen, een vakantiewoning met strandcabine en een drietal lodges met strandcabine voor de verhuur.  

Twee plaatsen op de camping, met een privé parkeerplaats, zijn geschikt voor mindervaliden.
Het moderne verwarmde sanitair gebouw is van alle luxe voorzien. Ook zijn er een aparte miva- en kinderbadkamer. Verder zijn er in het gebouw een wasserette, diepvries, koelkast en magnetron voor algemeen gebruik. Bij het gebouw zijn ook afwasmogelijkheden, met een extra grote afwasbak voor bbq en skottelbraai.

Een van de lodges (4 persoons) is volledig rolstoelvriendelijk (miva) ingericht.
In de tuin staan 2 ligbedden, een Weber bbq en een picknicktafel en aan het strand heeft u de beschikking over een privé strandcabine met windscherm, 2 ligstoelen, kuipstoeltjes en speelgoedmand.
Iedere lodge beschikt over gratis WiFi en heeft een eigen parkeerplaats ter beschikking.

In de tuin bij de lodges is een leuk speelhuisje voor de kleintjes en op de camping is een speelplaats met speeltoestel. Op het grote speelveld zijn een trampoline, voetbaldoeltjes, duikelrekken, speelberg, een jeu de boulesbaan en ook kunt u hier prima vliegeren. In de authentieke speelschuur zijn een poolbiljart, sjoelbak, tafelvoetbalspel, lego tafel, spelletjes.

Op het strand bij strandpaviljoen Noordduine kunt u heerlijk genieten op het terras, lekker eten en broodjes afhalen. Tevens is hier de surfschool waar vele activiteiten plaatsvinden. En voor de boodschappen? De supermarkt in Domburg is vlakbij, maar paar minuten met de fiets of een half uurtje lopen.

Voor een heerlijk kamperen of logeren op Walcheren, vlakbij zee, bent u van harte welkom bij De Driesprong in Domburg.


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
De Driesprong
Trommelweg 6A
4357 RH Domburg

Telefoon: 06-82589410
E-mail:
info@driesprongdomburg.nl
Website:
www.driesprongdomburg.nl
Volg
De Driesprong ook op Facebook.