PARELDUYN

Aan de rand van de kern van Oostkapelle, een klein toeristisch dorp, vindt u ParelDuyn. Gelegen op het prachtige Walcheren is dit de ideale plek om uit te rusten en te genieten van uw vakantie.
Walcheren: het pittoreske eiland met zijn vele fietspaden, historische stadjes, bossen, duinen en haast onmetelijke stranden is ideaal voor een prachtige vakantie.
Oostkapelle is een toeristisch dorp met zo’n 2500 inwoners. Het dorp heeft een groot aantal voorzieningen waaronder een grote supermarkt, een bakkerij, een slagerij, diverse kledingzaken en een groot aantal restaurants

ParelDuyn is ontworpen door een gerenommeerde architect. Als basis heeft de architect de afmetingen van een authentieke Zeeuwse schuur genomen. In de uitvoering heeft het gebouw weinig overeenkomsten meer met een authentieke Zeeuwse schuur. Het gebouw is modern en strak vorm gegeven, heeft grote glasoppervlakten en is zoveel als mogelijk opgebouwd uit natuurlijke materialen.

De Studio’s hebben een volledig ingerichte keuken met o.a. een combi-magnetron, een vaatwasser, een eigen badkamer met regendouche en toilet en een slaapgedeelte. Alle studio’s en appartementen zijn voorzien van flatscreen televisie met DVD. Tevens is gratis draadloos Internet (WIFI) aanwezig.

Er zijn 2 studio’s geschikt voor mindervaliden. Deze studio’s zijn voorzien van een ruime badkamer met invalidentoilet en aangepaste wastafel. Overige aanpassingen kunnen, indien mogelijk, verzorgd worden.


De studio’s hebben ieder een eigen terras met comfortabele tuinstoelen. 

In de kelder van ParelDuyn kunt u uw desgewenst fietsen stallen. Er zijn oplaadpunten voor uw elektrische fiets. Een wasmachine en droger kunt u gebruiken. Daarnaast bevindt zich in de kelder de ruimte met een infrarood sauna, massagestoel en de leestafel. U heeft in deze ruimte uw privacy en rust.
 
Rondom ParelDuyn ligt een heerlijke tuin. U kunt een plaatsje zoeken in de schaduw van een boom of op uw terras genieten van de zon.


Klik hier voor meer informatie en een sfeer impressie.