ROBBENBOOT M.S. AMELAND


Robbenboot m.s. Ameland is het grootste en gezelligste rondvaartschip op het Wad. Het reisdoel is de zeehondenbank tussen Terschelling en Ameland. Daar zijn de robben gegarandeerd van dichtbij te bewonderen.


U vindt Robbenboot m.s. Ameland aan de veerbootsteiger. Het is de eerste rondvaartboot aan uw rechterhand.


Robbenboot m.s. Ameland is speciaal voor het Wad ontworpen. Dit betekent dat het stabiele schip bij laag water in geulen kan varen, die u dichtbij de zeehonden en wadvogels brengen. De boot heeft een topdek, met een grandioos uitzicht over zee en eiland. Er is ook een zonnedek, waar altijd wel een plekje uit de wind te vinden is. Verder zijn er nog een bar en cafetaria. In de twee salons zit u aan tafels met daarin een kaart van het Wad, zodat u de reis precies kan volgen. En speciaal voor kinderen is er een speelhoek aan boord. Kortom een comfortabele boot die van alle gemakken is voorzien!


De loopbrug van de m.s. Ameland is geschikt voor gasten in een rolstoel. Aan boord is een invalidentoilet aanwezig. In de salon is ruimte voor rolstoelen om bij een tafeltje te zitten.

We nodigen u graag uit om een uniek stukje van ’s werelds grootste aaneengesloten systeem van zand- en moddervlakten die droogvallen tijdens eb, Het Wad ‘Werelderfgoed UNESCO’, te ontdekken.

Aanbieding
Korting 20% op vertoon LKGX voucher.

Contact
Robbenboot m.s. Ameland
Smitteweg 1A
9162 EC, Ballum Ameland

Telefoon: 06-20034241
E-mail:
info@robbenboot.nl
Website:
www.robbenboot.nl