DE LEISTERT RECREATIEPARK

Er even lekker tussenuit met z’n tweeën, als gezin, de familie of vriendengroep. Helemaal tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap in een prachtige omgeving. Laat u verrassen door de Leistert, hét 
recreatiepark in Nederland voor iedereen. Het park is geschikt voor een kort en langer verblijf.

Er is een enorm aanbod in mooie verblijfsaccommodaties, klaar om ontdekt te worden!
Ook zijn een aantal bungalows geschikt voor rolstoelgebruikers en/of mindervaliden.
Deze Mindervalide bungalows zijn geschikt voor zeven personen en hebben een totaal woonoppervlakte van ca. 150m². Hulpmiddelen zoals een hoog/laag bed of tillift zijn niet standaard in de bungalow aanwezig. Deze kunnen worden aangevraagd bij de zorgverzekering en worden geleverd bij de Leistert. Beneden is de badkamer voorzien van toiletbeugels, een rolstoeldouche en alarm. De badkamer boven is uitgevoerd met een ligbad en wastafel.

De bungalows hebben vloerverwarming in alle ruimtes, flatscreen tv, ruim terras, vaatwasser en was- droog combinatie, alles voor een aangenaam verblijf. Bij het tarief is onbeperkt toegang tot alle
faciliteiten en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam inbegrepen. Gratis WiFi voor 2 apparaten is beschikbaar.

De Leistert is gelegen in het hart van Midden Limburg, tussen de Peel en de Maas. Het park biedt alles, maar dan ook écht alles, voor een heerlijk verblijf. Het vakantiegevoel straalt er tijdens alle jaargetijden vanaf. Omdat het park veel faciliteiten heeft is vervelen haast onmogelijk!

En even geen zin in zelf eten koken? Voor uit eten en drinken gaan hoeft u het park niet te verlaten.
Lekker genieten op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn of een lokaal speciaal biertje met een proefplankje bomvol lekkernijen. À la carte dineren in een sfeervol restaurant of eenvoudig een hartige snack, alle voorzieningen zijn aanwezig op recreatiepark de Leistert.

Op de Plaza van het park is een supermarkt met een compleet assortiment aan boodschappen en andere artikelen. Het is ook goed om te weten dat de supermarkt voorzien is van een pin-automaat.

De natuurrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen, zelfs vanuit het park. Ook kunt u een museum of andere bezienswaardigheid bezoeken. Er zijn volop
mogelijkheden in de regio voor jong, oud en groepen.

Ja, de Leistert voldoet aan alle criteria voor een heerlijk verblijf voor iedereen, zoals beloofd!

Aanbieding(en)
Klik op onderstaande button en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vindt u de actuele last minutes aanbiedingen, kortingen en arrangementen.


Contact
de Leistert recreatiepark
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel

Telefoon: 0475-493030
E-mail:
 info@leistert.nl
Website: https://www.leistert.nl
Volg de Leistert recreatiepark ook op Facebook en Instagram.