CAMPING DE WEELTENKAMP

Wilt u vakantie vieren op een gezellige familiecamping in Gelderland? Dan is familiecamping De Weeltenkamp in Teuge precies dé camping waar u naar op zoek bent. De kleinschalige camping met veel uitstekende faciliteiten ligt in een natuurrijke omgeving tussen Apeldoorn en Deventer. Dit maakt De Weeltenkamp dé ideale familiecamping in Gelderland om uw vakantie door te brengen!

Kamperen of huren? Aan u de keuze want de autovrije camping beschikt over ruime
kampeerplaatsen verdeeld over diverse kampeervelden met elk een eigen uitstraling. Zo kunt u kiezen voor meer privacy, uitzicht over de landerijen of voor een gezellig veld met speeltoestellen en vertier. Aan iedereen is gedacht. Dit in combinatie met de vele uitstekende faciliteiten en een natuurrijke omgeving boordevol eropuit-mogelijkheden maken uw vakantie meer dan compleet. En wanneer u geen eigen kampeermiddelen heeft kunt u een accommodatie naar keuze huren.

Er zijn twee verwarmde sanitairgebouwen. Hier vindt u ruime toiletten, douches, wasgelegenheden en privé wascabines. Ook zijn er ruime en gezellige afwasplaatsen, familiedouches, een babyroom en een prachtig verlaagd kindertoilet. In een van de gebouwen is invalidenruimte aanwezig. Ook is er de beschikking over een wasserette.

En komt u met de camper? Dan overnacht u op ruime verharde plaatsen in een prachtige groene omgeving voorzien van 10 ampère elektra, eigen watertappunt en eigen waterafvoer.

Het veelzijdige gebied en authentiek stukje Nederland tussen de Veluwe en de IJsselvallei heeft een geheel eigen charme en karakter met veel mooie wandel- en fietsroutes. Een betere plek om te genieten van de rust, ruimte, ontspanning en de Veluwse gezelligheid is er haast niet.

Kortom, vakantie vieren doet u op de gezellige en veelzijdige familiecamping, De Weeltenkamp.

 

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven en eventuele
arrangementen.


Contact
Camping De Weeltenkamp
De Zanden 215
7395 PG Teuge

Telefoon: 055-2000204
E-mail:
info@deweeltenkamp.nl
Website:
www.deweeltenkamp.nl
Volg Camping De Weeltenkamp ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.