CAMPERLOCATIE JACHTHAVEN ’T EILAND

Jachthaven ’t Eiland Camperplaatsen is genieten van een prachtig uitzicht over het water, kijkend naar de passerende bootjes en dichtbij Arnhem. Dit unieke uitzicht over het Rhederlaag van ruim 360 hectare met daarachter de Veluwe wordt dit ook wel gezien als het Gardameer van Nederland.

De goed bereikbare camperlocatie heeft groene en ruime plaatsen met specifieke en unieke campervoorzieningen voor de noodzakelijke verzorging van uw camper. Alle camperplaatsen bieden een uitzicht over het water of staan aan het water.

Er is over de hele locatie gratis WiFi beschikbaar. Verder zijn de camperplaatsen voorzien van een eigen 6-amp
ère stroomvoorziening en er bevindt zich een modern sanitair gebouw voorzien van douche en toiletten. Ook zijn er enkele privé-toilet units op het terrein aanwezig voor extra comfort. Naast het havenkantoor is een restaurant waar u overdag een heerlijk kopje koffie kunt drinken en waar ‘s avonds kunt genieten van een basic maaltijd met uitzicht over de haven.

Het recreatiegebied Rhederlaag is een uitkomst voor watersporters. U kunt hier varen, vissen, zeilen, duiken en stand-up-paddelen. Ja, met 30 graden is het net alsof u op een rustig plekje aan het Italiaanse Gardameer staat.
Komt u voor ontspanning? Dan is er 1 kilometer verderop een strandje waar u kunt zonnen, relaxen en zwemmen zonder waterplanten.

Bent u meer een wandelaar of fietser? Dan kunt u een leuke ronde van 10 km maken om de Westerplas. En voor de sportievelingen zijn er de Posbank en de Veluwe. Deze bieden u met de mountainbike of en wielrenfiets verschillende uitdagingen.
Ook een dagje Arhem is een aanrader. U ziet de omgeving biedt voor ieder wat wils.

De ruime 1.700 m² grote locatie is uitsluitend en exclusief toegankelijk voor campers. Andere vormen van kamperen zijn niet toegestaan: “campers only”!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de
tarieven.


Contact
Jachthaven ’t Eiland Camperplaatsen
de Muggenwaard 16
6988 BX Lathum

Telefoon: 0313-631620
E-mail:
info@jhte.nl
Website:
www.jhte.nl/camperplaatsen
Volg Jachthaven ’t Eiland Camperplaatsen ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Camperplaatsen.