CAMPING BLIJWERVEN

Camping Blijwerven ligt in de prachtige Betuwe tussen de Rivieren de Waal in het zuiden en de Neder-Rijn en de Lek in het noorden. De vroegere fruitboomgaard is geschikt gemaakt voor verblijfsrecreatie. Het resultaat hiervan ademt nu een ontspannen sfeer van rust en ruimte.

De mooie ruime plaatsen liggen vlak bij de visvijver of bij de speeltuin en bij het sanitairgebouw. In het sanitairgebouw vindt u de douches (met warm water), wascabine, babykamer en de toiletten. Ook afwasmogelijkheden (heet water) en wasmachine zijn beschikbaar.

De kampeerplaatsen zijn omgeven door fruitbomen die het hele seizoen een andere aanblijk geven van bloesem tot fruit. Waar u ook staat, u heeft op Camping Blijwerven altijd een plek met vrij uitzicht en ruimte om u heen.

De grote verscheidenheid aan beplanting, de vele fruitbomen, een visvijver, een speeltuin, een zwem- en peuterbad en een kinderboerderij maken een verblijf op Campingpark Blijwerven de moeite waard voor jong en oud.

De Betuwe is een prachtige omgeving om te wandelen en te fietsen. In het voorjaar geniet u van de vele bloesems en in de zomer en herfst van het vele fruit. Ook kent het rivierenland veel historische plaatsen en bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn. Ja, de Betuwe is een ideale omgeving om heerlijk tot rust te komen en te genieten van al het moois wat de natuur biedt.

Ervaar het zelf en kom naar Camping Blijwerven in Ingen.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
tarieven en reservering.


Contact
Campingpark Blijwerven
Bulksestraat 4
4031 JW Ingen

Telefoon: 06-25002817 / 0344 - 601225
E-mail:
blijwerven@xs4all.nl
Website:
www.campingparkblijwerven.nl
Volg Camping Blijwerven ook op Facebook en Instagram


Sfeer impressie camping en omgeving.