CAMPING DE FRUITBOOM

Wilt u genieten van de natuur, de rust en ruimte in de Betuwe? Dat kan!
Camping de Fruitboom is een fijne camping voor natuurliefhebbers zoals wandelaars, fietsers en rustzoekers.

De camping biedt standplaatsen (6 ampère stroom) op het grasveld en verharde camperstandplaatsen (6 ampère stroom) buiten het grasveld. Voor trekkers, te voet of op de fiets, die een plaats zoeken is eventueel een trekkershut beschikbaar. Zowel op het grasveld als de bij de verharde camperstandplaatsen zijn water tappunten. Gratis WiFi is beschikbaar.

Op het terrein van de camping is een volledig nieuw verwarmd sanitair gebouw. Hier zijn ruime douches met kleedruimte, ruime toiletten, een urinoir, afgesloten wastafels en open wastafels. Ook zijn hier spoelbakken voor de afwas en een spoelbak voor de handwas.

Op het terrein is ook een stortplaats en spoelgelegenheid voor uw chemisch toilet en vuilwaterafvoer aanwezig.

De camping is autovrij. Het is daarom niet toegestaan uw auto op het kampeerterrein te laten staan, behalve voor het in-én uitladen bij aankomst en vertrek. In overleg kunnen er uitzonderingen gemaakt worden. Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Honden zijn helaas niet toegestaan.

De omgeving is ideaal voor fietsers en wandelaars. De camping ligt in Lienden aan de Neder-Rijn op 8 km afstand van Rhenen. Vanuit de camping bent u zo bij de voetveer Lienden-Rhenen of u fietst door naar het mooie pittoreske vestingstadje Buren.

Natuurlijk kunt u ook in de directe omgeving van de camping genieten van de prachtige natuur van de Betuwe met zijn fruitbomen en kraampjes langs de weg. Zo kunt u al lopend of fietsend van de Betuwe en de Utrechtse Heuvelrug genieten.

Graag tot ziens op Camping De Fruitboom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele tarieven, eventuele
arrangementen en om te reserveren.


Contact
Camping De Fruitboom
Remsestraat 9
4033 CM Lienden

Telefoon: 06-26360549
E-mail:
info@camping-defruitboom.nl
Website:
camping-defruitboom.nl
Volg Camping De Fruitboom ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie camping.