CAMPING DE BOSHOEK

5-sterren Camping De Boshoek is dé ideale plek op de Veluwe om uit te rusten, voor een actieve vakantie in de natuur, lekker kamperen of voor een gezellig familie-uitje. De camping biedt het beste van twee werelden. Het natuurrijke park en de prachtige omgeving bieden rust en ontspanning, en de parkfaciliteiten, omliggende attracties en bezienswaardigheden zorgen voor actie en plezier voor jong én oud. U kunt kamperen met uw eigen tent, caravan of camper, genieten van het comfort van een knusse trekkershut, luxe safaritent, mooie hotelkamer, chalet of vakantiehuisje met wellness faciliteiten. Voor groepen zijn er -groeps- accommodaties voor 18, 20 of 24 personen.

Het sanitairgebouw op de camping voldoet aan alle eisen van deze tijd en legt daar zelfs nog een schepje bovenop. Het van vloerverwarming voorziene gebouw met duurzaam warmwatersysteem heeft een Veluwse boerderij uitstraling en is ruim opgezet. Daarnaast beschikt het sanitairgebouw over een aparte ruimte voor kinderen met wasbakken op verschillende hoogtes en een leuke aankleding. De kinderdouches zijn gezellig en veilig ingericht.
En hoe luxe is het als u uw eigen privé sanitairgebouwtje bij uw tent, caravan of Safaritent heeft! In het gebouwtje bevindt zich een wastafel, wc en douche. 

Bij De Markt (campingwinkel) vindt u een assortiment aan: vers afgebakken broodjes, levensmiddelen, kampeerartikelen en ander zaken.

In Restaurant Proef wordt dagelijks een fijn ontbijt verzorgd en Eetcafé Western Plaza biedt diverse plategerechten, buffetten, pizza’s, pasta’s en uiteraard lekkere desserts.

De Boshoek biedt voor elk wat wils om optimaal te kunnen genieten. Zo zijn er onder andere een veelzijdige sportpark, binnen- en buiten zwembad en een bowlingbaan. U kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving of de Veluwe ontdekken met de mountainbike of een buggy. En de kleine gasten kunnen knuffelen met de dieren van de kinderboerderij of zich uitleven in een van de speeltuinen. Heerlijk ontspannen kunt u in de sauna of het Turks stoombad. Op Camping De Bosboek op de Veluwe kunt u dus uw vakantie beleven zoals u dat wilt in de accommodatie die u wenst. 

Aanbieding
Klik
hier voor actuele arrangementen en aanvullende informatie.


Contact
Camping De Boshoek
Harremaatweg 34
3781 NJ Voorthuizen

Telefoon: 0342-471297
Telefoon: 0342-471297
E-mail:
info@deboshoek.nl
Website:
www.deboshoek.nl
Volg Camping De Boshoek ook op Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie en 360º vieuw.